Semasa

[Vide0] “Saya heret semua ke m4hkamah”- Teman IeIaki mahu s4man keIuarga Amy puIa

Memang sengaja nak cari pasal. Bukan nak lawak/komedi pun. Sampai nak saman keluarga makna memang jahat le tu.. ”

Ini sedikit kisah tentang wanita yang cuba menjadi comedian, yang akhirnya menanggalkan bajunya di ketika buat show. Wanita ini bernama Siti Amira Natasha atau Amy.

Kini sedang menjadi bualan ramai pula tentang individu yang dikatakan kekasih kepada Amy iaitu Alex.

Dari lap0ran Oh My Media, khabarnya, Alex telah bertel4gah dengan family Amy sehingga mahu menyaman keluarga wanita berkenaan.Satu rakaman telah dimuatnaik oleh Malaysia Most Virall apabila, lelaki meng4ku dirinya peguam kepada Amy telah hubungi abang kepada Amy untuk meny1asat suatu 1su.

Lelaki itu memberitahu dah hubungi ahli keluarga Amy namun tak ada sesiapa yang mahu menjawab.Peguam itu dilihat kurang berpuas hati dan terus bertanya.

Abang kepada Amy dilihat telah meminta lelaki berkenaan mengucap dua kalimah syahadah kerana mengaku seorang Muslim, namun tidak dilakukannya

Dikatakan Alex dah pun hubungi ibu Amy sebanyak 45 kali untuk bertanya hal berkenaan akan tetapi ianya tidak berjawab.

Dengan teg4s, abang Amy terus meminta lelaki itu untuk mengucap dulu sebelum dia menjawab sebarang soalan.

Alex kemudian dilihat seakan dah naik angin.

Sehingga kini, Alex dan Siti Amirah Natasha atau Amy kini sedang ditah4n reman oleh pihak berku4sa.

SUMBER | FB Malaysia Most Viral

via layansudah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *