Semasa

“Terdedah semua benda.. teng0k masa dia geIek tu” Eina Azman Iincah menari dengan berpakaian tidak sen0noh..

Nama  pelakon D.atin Pad.uka Eina Azman sememangnya tidak asing lagi dalam kancah dunia hiburan Tanah Air. Berkahwin dalam usia yang muda dan dikurniakan dua orang anak kembar yang comel pastinya sudah melengkapkan kehidupan pelakon berusia 27 tahun ini.

Terbaru, sel.ebriti itu telah memuat naik beberapa vid.eo menari bersama tiga orang rakan artis dalam drama bersiri The Maid 2 sehingga menarik perhatian ramai.

Mana tidaknya pemilik nama Ainur Syakina Azman me.mpunyai lekuk bentuk badan yang pastinya membuatkan para wanita di luar sana berasa iri hati!

Pun begitu, pak.aian yang dipakai oleh selebriti itu menerima krit.ikan di kalangan warganet di mana mereka mengatakan ia agak keterlaluan bagi seseorang wanita muslimah.

 

         

Selain itu, ramai meminta figura itu dapat menjaga auratnya dengan lebih baik selepas ini dan mendoakan agar pelakon jelita ini mendapat hidayah daripada-Nya.

Eina Azman Sebak Berpisah Dengan Pembantu Rumah Selepas 5 Tahun Berkhidmat – ‘Rasa Macam Lost Kejap

Bukan mudah bagi pelakon cantik, Datin Paduka Eina Azman untuk melepaskan pembantu rumahnya dikenali sebagai Mega untuk pulang ke pangkuan keluarga semula di Acheh, Ind0nesia setelah lima tahun berkhidmat.

Menerusi satu perkongsian di laman Instagram, Eina berko.ngsi semula foto-foto dan video mereka bersama sebagai kenangan dan rata-rata netizen turut sebak melihat keakraban antara ibu kepada dua cahaya mata ini dengan pembantunya.

Ujar pel.akon drama The Maid 2, tarikh 26 Jun merupakan satu tarikh yang cukup sedih buat mereka sekeluarga berikutan pembantunya akan meninggalkan mereka dan terlalu banyak kenangan indah bersama.

Apa yang lebih meruntun hati, apabila suami kepada Eina Azman iaitu Datuk Paduka Kaiser Gurmeet gagal menahan sebak berikutan perpi.sahan bersama bekas pembantu rumah mereka.

Ya Allah rasa sedih tu tak tau nak cakap. Macam tengah break up dengan boyfriend. Rumah saya sekarang dah sunyi sebab tak ada siapa dah cakap kuat-kuat, gelak dan buli aubreykarl.

Dulu dia selalu jahit untuk kecilkan baju saya, teman saya memasak di dapur, tukang buat rambut saya n aubrey, tukang pilih baju dan beg bila saya nak keluar, tukang ambil gambar dan video untuk saya, peneman untuk buat TiktTok, teman saya pergi shooting, dan siap boleh bertukang di rumah.

Eina Azman pada masa yang sama menyifatkan Mega sebagai pembantu rumah yang serba boleh dan pemergiannya secara tidak langsung memberi kesan yang agak mendalam buat mereka.

Bila Mega dah balik ini rasa macam lost kejap, sebab saya dah tak ada teman nak bergaduh dan marah. Saya rindu nak kenakan kamu makan benda-benda pedas, rindu marah kamu dan last sekali kita dua akan menangis sebab dua-dua hati tisu.

Memang betul boleh ambil bibik baru. Tapi yang baru belum tentu boleh click dengan saya mega hmmm… mega saya bukan lah majikan yang sempurna adakala saya tegur dan marah kamu.

Dalam pada itu, pelakon cantik ini turut memohon maaf kepada bekas pembantu rumahnya seandainya terkasar bahasa dan berharap Mega bahagia berada di kampung serta menjaga diri.

Tapi saya nak kamu tahu yang saya sayang kamu Mega. Tugas saya dan dato sebagai mak bapa kamu di Malaysia dah selesai. Kita 0-0 ok. Jangan lupa video call saya selalu. Take care mega.

Sumber : Trendingsangat / VIRALKAMIPRESS / 0hbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *