Hiburan

“Tau Tau Dah Nikah” Ini Rupanya Biodata Jejaka Pemilik Hati Hannah Delisha

“Tau-tau dah nikah.” Itulah antara reaksi peminat terhadap berita pernikahan Hannah Delisha hari ini. Mana tidaknya, sebelum ini pelakon jelita tersebut langsung tak pernah dikaitkan dengan sesiapa. Tapi mesti ramai nak tahu kan, siapa ger4ngan jejaka yang bertuah itu kan?

Meskipun tak didedahkan kepada umum, rupa-rupanya Imam Shah atau nama sebenarnya, Muhammad Imam Shah Abdul Mutalib sudah menyulam cinta dengan Hannah Delisha selama 5 tahun. Baru berusia 32 tahun ini, dia juga merupakan anak yang selalu taat terhadap nasihat ibunya yang juga pelakon veteran Singapura iaitu Mariana Yati.

Walaupun tak setanding nama besar seperti Datuk Aaron Aziz, tetapi Imam Shah juga merupakan anak jati Kota Singa yang menyimpan hasrat bergelar pelakon aksi terkenal. Justeru dia g1gih mendalami ilmu s1lat, t1nju serta muay tha1 serta bagi memperbaiki mutu lakonannya. Kedua-dua mempelai ini rupa-rupanya pernah berlakon sekali dalam drama aks1 SAGA 2.0 yang ditayangkan tahun lepas. Dalam pada itu, Imam Shah turut terlibat dalam drama TV3 berjudul ‘Kau Yang Pertama’.

Di sebalik karakter macho dan kacak pemuda ini, dia sebenarnya seorang pem4lu. Selain jarang berkongsi gambar di Instagram, Imam Shah akui lebih suka merahsiakan kehidupan peribadinya kepada awam. Berbeza dengan rutin selebriti lain, dia lebih gemar menghabiskan waktu terluang dengan bersenam di g1mnasium atau berehat di rumah.

“Keinginan saya hanyalah ingin memperk4sa kemahiran lakonan agar lebih mant4p. Saya tidak fikirkan soal ingin dikenali.”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG hannahdelishaimamemy & Beritaharian.sg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *