Hiburan

Tak Kan 4 Minit Saya Nyanyi Semuanya Sumbng, Hampir Menitis Alr Mata, Nabila Razali Jawab lsu Besr Kepala

Penyanyi yang juga pelakon, Nabila Razali menep1s dakw4an segel1ntir pihak yang mel4belkan dirinya kini sudah bes4r kepala.

Menurut Nabila, dia sed4ya upaya cuba untuk b4ngkit semula selepas tervk dikr1tik g4ra-g4ra nyanyiannya yang dikatakan sumb4ng sewaktu membuat persembahan secara live di dalam sebuah program televisyen beberapa bulan lalu.

“Kalau saya bes4r kepala, mungkin saya hanya buat conference call je hari ni tapi saya masih di sini dan bertvngkus lumus untuk menjayakan majlis ini.

“Saya b4ngkit semula selepas apa yang jadi pada saya haritu. Sejujurnya saya memang d0wn sangat-sangat dan saya perlukan satu hari untuk b4ngkit dan berkerja semula.

“Bagi sesetengah orang, mungkin mereka memandang perkara ini rem3h kerana mereka anggap saya dah biasa menyanyi set3ruk itu.

“Tapi bagi saya ia merupakan 1su besar sebab saya tidak rancang pun untuk menyanyi seperti itu dan ia merupakan kali pertama saya menyanyikan lagu tersebut secara lansung,’ katanya kepada MH.

Nabila berkata demikian sewaktu dit3mui di majlis doa selamat dan pelancaran muzik video lagu Peluang Kedua di Symphony Mall, Petaling Jaya.

Melu4hkan rasa syukur kerana masih ramai yang meny0kongnya ketika ini, Nabila menyif4tkan keputusan untuk berpvtus asa hanya akan mem4tahkan semangat para peminatnya.

“Kalau saya g1ve up, saya dah lama sambung pelajaran saya semula. Tapi tidak kerana ramai lagi yang meny0kong saya.

“Saya tahu Peluang Kedua ini sebuah lagu yang ber4t tapi masih ada yang meny0kong saya dan kenapa saya nak pat4hkan semangat mereka. Lagu ni dah jadi s1ulan mereka.

“Bagi saya, tidak semua yang mereka kata mengen4i saya itu betul. Ada telinga yang mendengar sedap ada pula yang sebaliknya. Saya tidak boleh kaw4l mereka yang kata saya menyanyi tak sed4p.

“Bila kita cakap pasal lagu, ada berjuta lagu dalam dunia ni. Nak dengar yang sedap just g0 ahe4d. Nak dengarkan versi Nabila Razali tengoklah Youtube saya,” jelasnya.

Ketika di tanya adakah dirinya sudah bersedia untuk mempersembahkan lagu ini secara langsung terutamanya di pentas-pentas besar, ini jawapan yang diberikan oleh pelak0n drama Kebaya Kasut Kanvas itu;

“InsyaAllah, jika diberikan kes3mpatan kenapa pula tidak. Jadi, saya perlulah persiapkan diri saya.

“Ini merupakan cab4ran sebagai anak seni. InsyaAllah saya akan perb4iki lagi selepas ini.

“Apapun yang terjadi jang4nlah cari yang sil4p je. Takkanlah 4 minit saya nyanyi semuanya sumb4ng. Mesti ada satu dua bahagian yang sedap,” akhirinya.

Terdahulu, Nabila telah pun melancarkan muzik video terbaru dan versi tambahan lagu Peluang Kedua yang menampilkan MK K-Clique sebagai her0.

Sumber : media hiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *