Semasa

Subhanallah, Warg4 Emas Menlnggal Dunia Sejurus Tanya Ustaz ‘Bolehkah Muslim Bertemu Rasulullah’

Aj.al dan ma.ut itu di tąngan Tuhąn. Tiada siapa dapat menduga biląkah kema.tian akan menjemput kita. Namun setiap 0rang pastinya mengharapkan ‘pergi’ dalam keadaan husnul khatimah.

Hal ini samalah seperti perk0ngsian se0rang pengguna Faceb00k dari Ind0nesia apąbila memuat naik satu vide0 se0rang lelaki warga emas yang menin.ggaI dunia selepas bertanyakan s0alan kepada se0rang ustaz bolehkah se0rang Muslim bertemu dengan Rasulullah.

Terba.ring dikelilingi rakan-rakan

Menerusi Faceb00k Robby Darwis, lelaki yang dikenali sebagai Hamdan Abdat telah terbaring sambil dikelilingi 0leh rakan-rakan sepenga.jiannya dalam keadaan tidak seda.rkan diri.

VIDE0 KLIK DISINI

Menurut kapsyen yang disertakan dengąn vide0 itu, Allahya.rham Hamdan baru sahąja bertanya s0alan tersebut dan khusyuk mendengar penjelasan daripada penceramah yang dikenali sebagai Ustaz Muhyiddin sebelum tersa.ndar lem.ah.

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggaIkan k0men dengan menga.gumi cara peme.rgiannya yang dianggap sebagai husnul khatimah kerana sedang mendengar ceramah agama.

Sumber : Faceb00k Robby Darwis / b0rakdaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *