Keluarga

Sebak, lsteri ‘Pergi’ Selepas 4bulan Bernik4h, Suami lringi Peng3bumian lsteri Pakai Baju Nikah Undang Seb4k.

Berat ma.ta memandang, berat lagi ba.hu yang memi.kuI. Perkara tersebut dirasai sendiri seorang lelaki dikenali sebagai Hassanudeen Undingz KiIIerz apabila memuat naik khabar du.ka isteri yang baru 4 bulan dinikahinya menin.ggaI du.nia.

Menin.ggaI du.nia selepas 4 bulan bernikah.

Ketika isterinya berada dalam keadaan krit.ikal di h0spital, lelaki tersebut ada meminta kenalan dan warg.anet supaya sama-sama berd0a untuk kesi.hatan isterinya yang ketika itu perlu ditidurkan.

Pakai baju nikah uruskan jen.azah isteri.

Namun begitu, tiada siapa dapat meIa.wan kuasa Tuhan apabila insan yang amat disayanginya tetap pergi menemui Pencipta.

Apa yang membuatkan warga. net lebih se.dih adalah tinda.kan lelaki tersebut yang memakai pakaian sewaktu mereka bernikah ketika menguruskan jen.azah isterinya.

“Selalu merinduimu dan mencintaimu”

Dapat dilihat dia duduk di tepi pu.sara isterinya lengkap berpakaian putih sambil termenung mena.han sedih kehiIa.ngan insan tersayang.

Dalam perk0ngsiannya di Faceb00k lagi, Hassanudeen sempat meIuahkan rasa cintanya kepada Allahya.rham isteri dan berd0a agar bidadarinya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warga.net yang perasan dengan perk0ngsian tersebut menzahirkan ucapan takz.iah kepada Hassanudeen dan berharap dia kuat menerima takdir dari Allah S.W.T.

Mereka juga berd0a agar Allahya.rham isterinya, Fatimah binti Ismil ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

 

Sumber: fb Hassanudeen Undingz KiIIer, 0m / db0ngk4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *