Viral

Seb4k, Ibu Ayah ‘Pergi’ Sel4ng 2harl Aklbat C0vid, Tingg4lkan 3 An4k.

PETALING JAYA : Kebaha.giaan hid.up dimiliki sepasang suami isteri bersama tiga cahaya mata mereka hiI.ang seke.lip mata selepas pasangan itu meni.nggal dunia selang dua hari aklbat jang.kitan C0vld-19.

Difahamkan, Azman Mohamed,45, diIap0rkan menin.ggal dunia pada jam 8.44 pagi Khamis lalu di H0spital Kuala Lumpur, manakala isterinya, Norashima Ramli, pula menghe.mbuskan na.fas tera.khir kira-kira jam 3.45 petang tadi di H0spital Serdang, Selang0r.

Lebih menye.dihkan, anak-anak pasangan itu juga diIap0rkan p0sitlf C0vld-19 dan sedang berta.rung meIa.wan wa.bak m.aut itu.

Berita sed.ih itu dik0ngsikan ramai kenalan-kenalan Allayar.ham di laman rasmi Faceb00knya @Cheq Man dengan menitipkan ucapan tak.ziah dan kiriman d0a agar kedua-dua mereka dicucu.ri rahmat.

Menurut @Zulkarnain Hassan, dia menyi.fatkan baharu sahaja menerima perkhabaran du.ka berkenaan kema.tian si suami kelmarin dan kini isteri pula meny.usul.

“Baru kelmarin menerima khabar du.ka tentang pula.ngnya ke negeri abadi sang suami dan hari ini si isteri pula menyu.sul pergi bersama menin.ggalkan anak-anak.

“Moh0n bersama sedeka.hkan bacaan surah Al Fatihah untuk sahabat saya Cheq Man dan isteri, Shima Ramli, juga moh0n d0akan kesejah.teraan buat anakanda yang mereka ting.gaIkan,” tulisnya tadi.

Turut berk0ngsi rasa se.dih itu ialah @Norsyida Jaafar yang turut terke.jut dengan berita du.ka itu.

“Rasa tak teru.ngkap dengan kata-kata, rasa macam tldak percaya, baru semalam arwh baIas WhatsApp saya dan macam tia.da apa yang berlaku.

“Beratnya uji.an Allah turunkan buat anak-anak arwh, moga anak-anak banyakkan sabar dan tab.ah hadapi uji.an ini,” tulisnya.

Pada masa sama, beliau turut mend0akan agar anak-anak arwh kembali sih.at dalam meIa.wan C0vld-19.

Difahamkan, jena.zah Norashima akan disema.dikan di Tanah Perku.buran Mount Austin selepas semua urusan pengurusan jen.azah selesai.

salam tkziah. al fatihah.

Sumber : K!0NLINE / mymetr0. Kini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *