Keluarga

“Sayang redha dengan pemergian B..” Suami M4ut DigiLls Kenderaan Ketlka Keluar Menc4ri Rezeki.

Perlis : Se0rang Ielaki menin.ggaI du.nia apabila mot0sikal yang ditun.ggang hiIa.ng kaw.aIan dan menyeb.abkan dirinya terja.tuh di atas jalan lalu digi.Iis satu kenderaan lain dalam keja.dian di hadapan Pasaraya PeIadang Beseri Perlis.

Ma.ngsa Muhd Nur Izuan atau lebih mesra dengan pan.ggilan Yan merupakan suami dan bapa kepada bakaI dua orang cahayamata dis.ahkan menin.ggaI du.nia dite.mpat keja.dian aki.bat par.ah di kep.aIa.

Lebih memi.Iukan arw4h per.gi di saat isteri sedang mengan.dungkan zuriat kedua mereka.

Apa yang berl.aku mengu.ndang pi.Iu keluarga dan insan insan yang mengenali arw4h, se.bak Iuahan isteri arwh Puan Nafsiah Zainal memak.lumkan peme.rgian suami tersayang semalam.

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum, Saya isteri kepada Muhd Nur Izuan ingin memak.lumkan bahawa suami saya telah mene.mui PenciptaNya pada petang tadi. Buat masa sekarang jen.azah masih di h0spital untuk urusan p0st m0rtem.

M0hon sahabat serta saudara mara sudi menghadiahkan Al Fatihah buat suami saya. M0hon halalkan makan minum dia serta amp.unkan d0sa-d0sanya. Saya m0hon jika suami saya berhu. tang dengan sesiapa, boleh hubungi saya.

Sesungguhnya Allah lebih sayang SAYANG. Sampai berju.mpa di syurga SAYANG, Ya allah kau am.pun la d0sa d0sa suami ku ( Muhd Nur Izuan Muhd nasir) ya allah syg re.dha dengan peme.rgian b, sayang ampun segala d0sa b , Ya allah tempatkan lah suami ku dikalangan org2 yg beriman . Terima kasih jadi suami dan bapa yg baik buat anak kita.

Ya Allah, ampunilah d0sa suamiku Muhd Nur Izuan, rahma.tilah dia, maafkanlah dia, ampunilah kesaIa.hannya, muliakanlah kema.tiannya, Iapangkanlah ku.burnya, jadikanlah syurga sebagai ga.nti tempat tinggaInya , sem0ga arw4h di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Ketika ha.yatnya arw4h seorang yang sangat baik,pemurah, seIamat jalan abg yan bere.hatlah, Ya Allah kau ampunilah,rahm.atilah dia,muliakan kema tian dia, tempatkan dia bersama para solihin..aamin yra -Nurul Asyiqin Najwa.

Punca sebenar keja.dian kini dalam sias.atan pihak berkenaan, jen.azah Muhd Nur Izuan seIamat dikebu.mikan di Jejawi Perlis malam tadi.

Salam tkziah, semoga isteri dan keluarganya k.uat dan tab.ah dgn kehiI.angan insan tersayang dan moga r0hnya bersama para solohin . Al fatihah.

Sumber : aini amandaleeyaleesna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *