Viral

Pernah Vlral Masak Mee Untuk Bek4s Suami, Hidayah Dij3mput llahi Di Pagi Jumaat Yang Bar0kah.

Sebelum ini, tu.Iar di aplikasi Tik T0k berkenaan seorang pengguna me.dia s0sial dikenali sebagai @dayahhesw atau nama sebenarnya Hidayah Raiqah yang memasak mee go.reng buat be.kas suaminya yang rindu air tangan wanita itu.

Perk0ngsian tersebut telah dit0nton lebih daripada 100 ribu tont0nan sejak ia dim.uat naik ke aplikasi berkenaan pada awal Jun lalu.

P0sting terba.bit juga mendapat maklum baIas p0sitif kerana walaupun masing-masing sudah berpi.sah, namun hubungan baik demi anak-anak yang sedang membesar masih lagi berjalan dengan baik.

Rakan2 za.hirkan salam t4kziah

Namun begitu, menerusi perkha.baran yang diper0leh daripada rakan-rakan wanita tersebut di Faceb00k, mereka memak.lumkan yang Hidayah telah pun menin.ggal dunia pada pagi 23 Julai 2021.

Smpat kongsi momen di dalam w4d

Khabar Allahy4rham sedang sa.kit dimu.at naik sendiri 0lehnya di Tik T0k beberapa hari sebelum menin.ggal dunia setelah menga.lami k0mpIikasi kesi.hatan yang seri.us.

Hidayah baru saja menghem.buskan na.fas tera.khir.

Hidayah Raiqah yang juga merupakan ibu tun.ggal telah menin.ggalkan dua orang anak yang masih kecil. Peme.rgiannya di pagi Jumaat ini telah dita.ngisi rakan-rakan yang rapat dengannya dan berharap agar Allahy4rham ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Harap sama2 dapat sedekahkan Al-Fatihah.

 

Sumber : Tik t0k @dayahhesw, fb , 0mm / db0ngk4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *