Hiburan

Nadia Brian Akui Tak Bahagia, Tak Sabar Nak Semuanya Selesai

Kemelvt rumah tangganya hang4t diperkatakan, pelakon kontroversi Nadia Brian berkata tidak pernah terdet1k dihatinya berkahwin untuk bercera1. Ujarnya, dia juga dambakan kebahagaiaan bersama insan dicintai.

Mengakui tidak lagi bahagia, Nadia berkata jika ikatan perkahwinan itu hanya memudar4tkan dan pasangan tidak boleh lagi meneruskan, percera1an adalah jalan terakhir. Ujarnya lagi, apa yang berlaku menguatkan lagi dirinya untuk menjadi 1nsan lebih baik.

“Jika hubungan lebih membawa kemudaratan, percera1an dilihat jalan penyelesaian terakhir yang dibenarkan jika sesama pasangan tidak lagi boleh meneruskan apa yang dimulakan.

“Buat apa mahu menipu diri apabila sudah tidak bahagia hidup bersama? Gelaran j4nda ini bukan satu status yang boleh dibanggakan, apatah lagi, dimalvkan.

“Suratan ini adalah ketentuan Allah. Apa yang berlaku boleh menjadi pembak4r semangat untuk saya menjadi manusia lebih baik,” katanya kepada BH Online.

Dalam pada itu, Nadia berkata dia tidak sabar untuk menyelesaikan kemelvt rumah tangganya secepat mungkin serta meminta pihak media tidak lagi menggunakan gambarnya bersama suami.

“Jika boleh, saya sudah tak mahu mengingati lagi kisah duka yang berlaku. Malah, saya harap rakan media dan blogger tidak lagi menggunakan gambar saya dan suami, selepas ini.

“Saya tak mahu memburukkan sesiapa. Manusia tiada yang sempurna dan itu juga bukan alasan untuk menghukum manusia lain. Kita sendiri pun belum tentu 100 peratus baik.

“Kalau rasa diri sempurna, mungkin dia tak sesuai dengan saya. Saya harap kami boleh ‘move on’ dan belajar dari kesilapan,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : RK / penmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *