Semasa

Khabar Memilukan, Ustaz Menlnggal Dunia Dalam Kemal4ngan Ketlka Pul4ng Dari Masjid.

Kuala Lumpur : Se0rang guru SMK Sungai Besi menin.ggaI du.nia setelah terIi.bat dalam kemaI.angan yang memb.abitkan dua m0t0sikal dalam keja.dian di lebuhraya EKVE berhampiran masjid Ukay Perdana jam malam tadi.

M4ngsa Ustaz Burhanuddin Ab Latif disa.hkan meni.ngggaI du.nia ditempat keja.dian bila m0t0sikal yang ditu.nggang berte.mbung dengan sebuah lagi m0t0sikal.

Apa yang berla.ku sungguh memi.Iukan memand.angkan arw4h baru pulang dari masjid berdek.atan selepas S0lat, pu.nca sebenar kemaIa.ngan masih dalam sias.atan pihak berwajib

Dalam pada itu insan insan yang mengenali arw.ah serta anak anak muridnya dan rakan setugas menza.hirkan rasa se.dih apa yang meni.mpa Ustaz Burhanuddin yang berasal dari K0ta Bahru Kelantan itu.

Innalillahiwainnailaihirojiun, Tak.ziah diucapkan kepada keluarga arw.ah Ustaz Burhanuddin dari Blok B Sri Baiduri, Ukay Perdana.

Keja.dian kemaI.angan berla.ku di lebuhraya EKVE berha.mpiran masjid Ukay Perdana jam 9 lebih.

Sama-sama kita berd0a semoga r0h Allahy4rham dicucuri rahmat oleh Allah SWT dan mendapat husnul kh0timah.Al Fatihah.

Menerima perkha.baran du.ka pagi ni, buat yg mengenali Ustaz Burhanuddin Ab Latif cikgu SMK Sungai Besi, beliau telah meni.nggaI du.nia malam tadi, Sem0ga r0hnya ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Semoga ustaz mendapat rahmat dan anugerah keamp.unan daripada Allah serta dikurniakan tempat bersama satu kumpulan orang-orang yang beriman dan beramal soleh.

Saya d0akan ustaz dimasukkan ke dalam syurga, sebab saya tahu ustaz adalah orang yang terlalu baik yang pernah saya kenal, Amin Ya Rabbal Alamin. Al fatihah buat Ustaz Burhanuddin Ab Latif.

Semoga isteri arw4h ta.bah dengan apa yang berl.aku, moga permergian Husnul khol0timah buatnya. Al fatihah.

Sumber : fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *