Semasa

Khabar Duka, Abang Menlnggal Duni4, Adik Ced3ra, Ker3ta Dinaiki Mer3mpuh Tiang Elektrlk.

SETIU : Se0rang tuk.ang cat m.aut manakala adiknya ced.era rin.gan selepas kereta Pr0t0n Wira din.aiki mereka mere.mpuh tia.ng eIek.trik di KM 70 Jalan Kuala Terengganu – K0ta Bharu berha.mpiran Kampung Bangg0I di sini hari ini.

Dalam keja.dian pada jam 1.37 tengah hari itu, ma.ngsa, Muhammad Sharil Naim Zulkefli, 20, menin.ggaI du.nia aki.bat keceder.aan pa.rah pada bahagian kep.aIa dan beberapa baha.gian bad.an.

Ketua P0Iis Daerah Setiu, Deputi Superint.endan Afandi Hussin berkata, adik ma.ngsa, Muhammad Sharil Aiman pula cede.ra pada baha.gian da.gu dan tan.gan.

Beliau berkata, sewaktu keja.dian, kedua beradik itu dikat.akan dalam perjala.nan pulang ke rumah mereka di Kampung Padang Saujana, Permaisuri di sini.

“Sewa.ktu tiba di l0kasi keja.dian, kereta Pr0t0n Wira yang dipa.ndu Muhammad Sharil Naim tiba-tiba hiI.ang kaw.aIan lalu terba.bas ke ba.hu jaIan.

“Kereta din.aiki itu kemudiannya mere.mpuh sebatang ti.ang lampu,” katanya di sini hari ini.

Afandi berkata, may.at Muhammad Sharil Naim telah diha.ntar ke Un.it F0re.nsik H0spital Setiu di sini untuk tind.akan la.njut.

Tambah beliau, Muhammad Sharil Aiman pula dike.jarkan un.it kecem.asan h0spital sama untuk mene.rima raw.atan.

Salam t4kziah buat keluarga. Sem0ga adiknya Sharil Aiman segera sem.buh. M0ga r0h abangnya dite.mpatkn bersama 0rg2 s0leh. Al fatihah

Sumber : K0NLlNE, inf0rmasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *