Scroll Artikel Penuh Di Bawah

Istri Syuk didkwa perli sana perli sini, netzen dah mula benggang

Kenapa kena hasut orang lain suruh benci aku sekali? Takleh jatuhkan aku sorang-sorang eh?”

Cerita berbaik-baik antara pelawak, Shuk Sahar dengan isterinya, Rossalennah Natassiah Asshaferah (Sera) baru sahaja reda, namun ianya kembali diperkatakan apabila Sera sendiri yang seakan meledakkannya.

Di platform Tik Tok, Sera yang memakai cermin mata hitam sambil  bersandar di kerusi melontarkan kata-kata tersebut. Lebih menunjukkan kuasa wanita apabila Sera membuat gaya seolah-olah berlagak dengan beberapa kali membuat simbol memanggil dan ‘memotong leher’ diiringi gelak ketawa membuatkan netizen berbelah bahagi pendapat.

Dah kenapa?

Foto :Tik Tok

Bagi mereka yang menyokong Sera menyatakan ianya perlu dilaungkan supaya orang yang dengki dengan kebahagiaan mereka akan terduduk.

Namun, bagi mereka yang menyampah dengan pengisian sebegini menegaskan bahawa Sera lah yang meuar-uarkan di media sosial, jadi kenapa? Tak boleh jatuhkan Shuk seorangkah?

Foto : IG

Tidak puas memberi komen di hantaran tersebut, ada pula netizen yang menyerang Sera di hantaran pada bulan Disember 2020, iaitu ketika Sera mempertahankan suaminya yang dituduh curang.

Foto : Tik Tok

Mungkin Sera tidak bermaksud memerli netizen dan menujukan kepada orang lain. Namun dengan perkongsian sebegini membuatkan netizen mula mengungkit mengenai kisah lama. Jadi, anda rasa perlu kah mereka yang terlibat kes panas begini, diam-diam sahaja?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: mediabawang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *