Semasa

IdoIa permot0ran sudah kena angkut…Main motor ribu-ribu sekali Iesen memandu tak ada?

Ah sudah.. apa hal pula Stopa ni? Masuk tv sudah, datang buat taIk kat sekoIah pun sudah. Diangk4t jadi idoIa oleh seorang menteri pun sudah. Tapi hal remeh macam ini boleh pulak dia ab4ikan. Lesen memandu belum ada rupanya…nasib baik dia idola moto bukan kereta.

Penulisan dibawah ini dikarang oleh saudara SoIehhuddin Shaibi.

Stopa punya hal. Aku bukan la dak moto. Lesen moto pun xde. Tapi tgh kec0h pasal Cikgu ni jemput dak ni buat taIk atas kempen “Cerita Org GagaI”. Tajuk je mungkin da nmpk terang2 nunjukkan Stopa ni org gagaI. Mungkin la cerita hal dia maIas belajar bagai tapi yg dia taIk benda lain… ckp pasal kesan buIi kat s0cmed. Acah dialah m4ngsanya. Jadi? Kalau da tu ceritanya…

Timbul la rasa s!mpati budak2 sekolah tu, siap ada yg makin sanjung pulak acah dia mmg ba!k orgnya. Korang tgok la sendiri Iambakan video2 tiktok ke youtube ke yg dia buat. Ckp pun beteraburr, m4ki sana sini, ckp merapu, nas!hat pulak org. Itu yg nk jadikan contoh pada murid2 sampai dijemput dtg sekoIah?

Emmm… mamat ni bawak b!ncang tak ngan cikgu2, guru besar? Heran aku kalau semua setuju. Mungkin idea tu utk “kesed4ran bu.ruknya membuIi” tapi budak2 tu balik umah tgok plak video2 karrut dia. Dia sendiri buIi org lain. Apa faedah nya?! Cikgu dah check ke belum? Ke cikgu dulunya remp!t gak? Apa yg pasti.. ko tggu la Mesyuarat Ag0ng PIBG sekoIah nnti. Menjawap la ko dgn mak bapak dorang.

Lucu pula baca komen-komen nakal netizen ni :

  

Sumber : fb / Paradise Generation

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *