Keluarga

Hanya Mampu ‘Int4i’ Isteri Bers4lin, Lelaki Seb4k Lepas Dengar Tangisan Bayl

Proses kehamilan dan kelahiran pasti menjadi det1k berharga bagi seorang isteri termasuk si suami yang melalui perasaan berc4mpur-b4ur ketika menanti kehadiran cahaya mata.

Itu dilalui seorang lelaki yang mengalami cem4s dan gel1sah apabila memikirkan keadaan isterinya setelah air ketub4n pec4h sebelum melah1rkan bayi sulung mereka.

Hanya mampu intai isteri bersalin, lelaki sebak lepas dengar tangisan bayi 😢

Posted by Viral Video on Wednesday, November 25, 2020

Pengguna aplikasi TikTok Indonesia, Vivia Nugroho berkongsi video memaparkan adik lelakinya bermund4r-mand1r di luar bilik bersalin sambil menunggu si isteri yang sedang berju4ng melah1rkan zur1at tercinta.

“Adik aku yang menunggu isterinya bersal1n. Benar-benar gel1sah kerana ketub4n sudah pec4h dulu,” tulis Vivia yang membuka cerita.

Adiknya yang tidak duduk diam itu kelihatan hanya mampu mengintai dari luar bilik bersal1n sehingga terdapat seorang kakitangan hospital cuba untuk menenangkan s1tuasi berkenaan.

Menurut Vivia, tidak lama selepas itu terdengar tang1san bayi yang telah selamat dilah1rkan sekali gus membuatkan dia dan adiknya berasa seb4k.

Video berdurasi satu minit tersebut tular di media sosial sehingga mencecah hampir lima juta tontonan selain ribuan komen warganet yang turut berasa tang1san kebahagiaan itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Vivia Nugroho / penmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *