Keluarga

Dipinj4mkan Dalam Temp0h Yang Slngkat, Dijemput llahi Selepas Pendar4han Dalam 0tak, Tumbuh Gigi Geraham Seawal Usia 2bulan.

Walaupun dipinj.amkan dalam temp0h yang singkat, pem.ergiannya sangat terke.san lebih-lebih lagi cahaya mata pertama yang ditunggu-tunggu.

Anak syurga, hanya sempat bersama dua bulan sebelum pergi buat selama-lamanya. Difahamkan pun.canya kerana pendar.ahan dalam 0tak diseb.abkan sa.kit gigi geraham yang tumbuh.

Seperti apa yang dik0ngsikan oleh seorang bapa yang dikenali sebagai Ab Rahman di faceb00knya, peme.rgian bayi perempuan yang diberi nama Nur Ruhainies Shafyna binti Abdul Rahman satu uji.an tetapi dia dan isteri reda walaupun masih se.dih.

Namun janji Allah itu pasti. Siapa kita nak menid.akkan takdir-Nya meskipun kese.dihan itu Allah yang tahu.

Berikut adalah perk0ngsiannya:

Kalau ikutkan bayi 2 bulan lebih tidak sepa.tutnya tumbuh gigi geraham, tetapi diseb.abkan dia seorang yang istimewa, gigi gerahamnya telah pun tumbuh 3 batang dan gigi hadapan juga dah tumbuh.

Assalamualaikum buat semua sahabat-sahabat saya. Anak saya telah pula.ng ke rahmatullah pada 2/11/2021 aki.bat pendar.ahan dalam 0tak yang diseb.abkan dari sa.kit gigi geraham yang tumbuh.

Aki.bat giginya tumbuh, dia mena.ngis sangat ku.at dan tidak terka.wal sehingga mengaki.batkan pendar.ahan dalam 0tak.

Al-Fatihah Nur Ruhainies Shafyna binti Abdul Rahman. M0ga anak syurga ini menjadi tiket buat kedua ibu bapanya nanti di sana. Insya-Allah.

Mungkin sekarang se.dih, penga.khirannya nanti si comel ini akan ta.rik tangan ibu ayah. Amin.

Sumber : Ab Rahman / maj4lahpama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *