Keluarga

Geram tengok suaml akak ni selalu sgt mkn kat kedai aku, hensem pulak tu buat aku pasang niat untuk

Asalamualaikum .. semasa saya berumur 24 tahun, saya jenis yang ramah dan suka bergaul, saya juga akan berusaha sehabis mungkin untuk mendapatkan apa yang saya mahu. Saya juga serius cantik, putih gebu, tinggi ala2 model, dan ramai lelaki yang ingin mendekati saya, dengan berbekalkan plajaran dan segulung degre yang saya ada. Saya ditawarkan bekerja sebagai…

Keluarga

Vide0 : Reaksi Bapa Gara2 Ank Raih Result ‘Straight A’ SPM Buat Ramai Yang Tersentvh

Tak d1nafikan lagi, bukan sen4ng untuk melihat seorang ay4h mengalirkan air mata. Namun seorang ayah disif4tkan sebagai tegas, garang atau suka bergur4u senda tetapi mereka juga mempunyai naluri yang lembut. Begitulah seperti yang dikongsi oleh pelajar ini yang m3nerima keputusan SPM p4da hari ini. Men3rusi sebuah video yang dik0ngsi di TikTok, dia sempat merakam reaksi…

Keluarga

Ibu Kekasih Minta Hantaran R M30,000, Lelaki Ini Sanggup Berpisah

Setiap pasangan yang bercinta pasti impikan hubungan yang dibina kekal hingga ke jinjang pelamin, namun lelaki ini terpaksa melupakan hasratnya itu kerana tidak mampu memenuhi permintaan ibu kekasihnya. Menerusi satu video tular di TikTok, Ahmad Syahriman berkata dia hanya memiliki pendapatan pendapatan sederhana dan tidak mampu menyediakan wang hantaran sebanyak RM30,000 yang diminta. Menerusi video…

Keluarga

Vide0 : Aktiviti Bermaaf-Maafan Hiba Bertukar Gelak Tawa, Gelagat Keluarga Ini Paling Mencuit Hati!

Masih belum terlambat untuk Hot FM mengucapkan salam aidilfitri buat umat Islam di Malaysia yang menyambutkan pada 13 Mei 2021. Seperti yang ramai tahu, Syawal kali ini disambut berlainan dengan tahun-tahun sebelumnya kerana pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dikuatkuasakan bagi membendung penularan COVlD-19. Sehubungan dengan itu, aktiviti rentas daerah dan negeri juga tidak dibenarkan…

Keluarga

Abg Kant0i Dgn Mak Bila Dia Lakukan Sesuatu Terhadap Adik, Smp Adik Dah Besar, Abg Masih Tak Serik dan Berubah

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ…

Keluarga

Vide0 : Istri kecewa tengok layanan suami dengan ank tiri, hanya beri lebih perhatian pada ank kandung

Jika sudah berniat untuk berkahwin dengan ibu tunggal, si lelaki perlu memikul tanggungjawab baru termasuk ikhlas menerima dan menjaga anak-anak tiri yang hadir dalam kehidupannya. Berbeza dengan nasib seorang wanita di Indonesia ini mastaammybilqis yang memiliki seorang anak perempuan hasil perkahwinan terdahulu, namun suami barunya seolah-olah tidak gemar memberikan kasih sayang terhadap kanak-kanak tersebut. Menurut…

Keluarga

Vide0 : ’Abang,Knapa Cepat Sgt Prgi..’Suaml Dijmput lIahi TlnggaIkan Istri S4rat HamiI 7 Bulan

Rezeki, ajaI m.aut dan jodoh pertemuan serta perplsahan adalah takdir Allah. Kita hanya mampu merancang dan Allah SWT yang menentukan segalanya. Meskipun begitu, kita sebagai umat Islam perlu redha dengan takdir yang sudah tertulis ini. Begitulah takdir yang dilalui oleh wanita, Nurul Fatimah Az-Zahrah apabila suaminya telah dijmput Ilahi. ‘tlnggalkan’ isteri hamil 7 bulan Kisah…