Semasa

‘Baru kenaI tak sampai sehari’ – LeIaki berstatus suami akhirnya menerima padah dicekvp khaIwat dgn seorang wanita

Kulim: Baru berkenalan tak sampai 24 jam, seorang lelaki berstatus suami orang dicekup berkhalwat dengan seorang wanita di sebuah hotel di daerah ini, malam tadi.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Pasangan itu dipercayai berkenalan melalui aplikasi media sosial sebelum dicekup khalwat oleh sepasukan anggota penguat kuasa Pejabat Agama Daerah Kulim (PADK) ketika berdua-duaan dalam sebuah bilik hotel berkenaan pada 10.15 malam.

            

“Kes disiasat mengikut Seksyen 25(a)(b) Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 2014.

“Sabit kesalahan boleh didenda tidak melebihi RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Anwar Shariffudin berkata, pihaknya akan melakukan pemantauan terutama di kawasan hotel yang disyaki menjadi tumpuan pasangan yang tiada ikatan suami isteri atau mahram untuk menyewa di daerah itu untuk membanteras kegiatan maksiat.

 

Antara Komen Netizen :

“ajer setan perangai tak cukup bini mkn luar lg..yg betina tu garekkkk sgt baru kenal dh check in hotel ehhhhh apa perasaan bini dia tau jd mcm tu..” Foziah Othman

“Bljr la utk setia dn brtanggungjwb jika sudah bristeri. Untuk yg wanita, sayangi diri sendiri, ingat Allah dan ibu bapa kita” – Maimunah Ismail

“Kerap betui kes di Kulim ni.Tapi bukan sebab kat tempat lain takdak kes macam ni. Ada ja. Tapi sebab saya pernah membesaq di Kulim. Kulim memang aktif bab rushing port beromen ni. Zaman Ustaz Azmi dulu lagi sakan. Tiap2 hari ada kes kena tangkap orang beromen ni.” – Nazri Ahmad

“Lelaki 24 tahun berstatus suami org? buang jelah kemaluan tu. Tak padan dgn budak2 dh gatal” – Ahmad Fazli

“Dari perak dtg kulim urusan kerja, pastu jmpe pompuan kat hotel. Allah, hancur perasaan wife dia. Semoga dipermudahkan urusan wife jantan ni.” – MizAries

Sumber HM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *