Semasa

“AIahai Itu Pun Nak Tunjuk..” – Netizen kec4m pemilik Lamb0rghini bangga isi minyak RM40O siap rakam video

Umum mengetahui bahawa penggunaan telefon b1mbit di stesen minyak boleh terde.dah kepada risi.k0 keb4.karan sekiranya tidak mematuhi peraturan ditetapkan.

Namun begitu, segelintir individu masih tidak menghiraukan larangan terbabit dengan mengambil gambar atau mer4.kam video sebelum berkongsi di media sosial.

Menerusi satu hantaran ak4un @isusemasaviral di laman Tw1tter, seorang wanita mengundang perha.tian warganet apabila dili.hat mer4.kam video ketika suaminya mengisi petr0l di sebuah stesen minyak.

“Selalu pergi minyak kan ada papan tanda tak boleh main telefon bimbit masa isi minyak. Dia ni jadi terlebih bang*ng macam ni kenapa?,” soal akaun tersebut petang semalam.
Difahamkan, video berdurasi seminit 27 saat itu dir4.kam bagi menjelaskan harga tangki penuh untuk sebuah kereta jenis Lamborghini yang dimiliki oleh wanita berkenaan.

“Korang nak tahu tak, berapa minyak full tank untuk Lamborghini? Tak mahal pun. Murah je, meh nak tunjuk,” kata wanita itu yang juga dipercayai seorang usahawan.
Selepas suaminya selesai mengisi, wanita tersebut menunjukkan skrin pam yang tertera RM446.90 sebelum mengatakan ia cukup murah dan berbaloi bagi kereta mewah itu.

Bagaimanapun, warganet tidak memandang soal kos petrol murah seperti diperkatakan sebaliknya lebih mengecam tindakan wanita itu yang menggunakan telefon bimbit.

Malah, terdapat juga individu mendakwa wanita terbabit seperti menunjuk-nunjuk selain menyifatkan tiada ‘class’ walaupun bergelar orang kaya.

k0men netizen:

Tinjauan ke aplikasi Tikt0k milik wanita berkenaan mendapati video itu dimuat naik pada bulan lalu, namun dia tidak memberi sebarang reaksi terhadap kec4.man diterima.

Sumber: omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *