Viral

Wanlta Kemvrungan TlnggaI Bersama M4yat Suaml & Anak Disy4ki M3ninggal Akib4t C0vld.

Seorang leIaki wrga emas dan anak leIakinya ditmui matti diprcayai aklbat jngkltan C0VlD-19 di Taman Datuk Setia, Jalan Kaki Bukit dekat sini petang tadi.

Myyat Bakar Yaacob, 79, dan Ahmad Rizal Bakar, 53, ditemui angg0ta p0Iis yang tiba pada pukul 5.30 petang tadi selepas menerlma Iporan daripada jlran man.gsa.

Seorang wanlta yang juga lsteri wrga emas tersebut pula dite.mui dalam keadaan mur.ung.

Wanlta terbabit diprcayai tinggaI bersama may.at suami dan anak leIakinya itu yang dlsyaki mnlnggaI dunla dua hari lalu.

Ketua P0Iis Daerah Kangar, Superintendan Wari Kiew berkata, p0Iis yang tiba di I0kasi kjeja.dian mendapati plntu rumah dalam keadaan tertu.tup tetapi tidak berknci.

Katanya, plhaknya menmui ma.yat anak psangan itu yang sudah kem.bung dan diperc.ayai telah mnlnggaI dunla beberapa hari lalu.

“Ma.yat bapanya pula didapati terbarlng di ruang makan rumah dalam kead.aan sempurna,” katanya di slni hari ini.

Menurutnya, pemerlksaan ke atas bdan ma.yat man.gsa yang dibuat secara rambang mendapati tiada un.sur perbuatan jena.yah.

“Pemerlksaan tidak dapat diIa.kukan dengan terperlnci kerana dikhuatlri dija.ngkitl vlrus C0VlD-19,” jelasnya.

Tambahnya, ma.yat kedua-dua man.gsa dibawa ke H0spitaI Tuanku Fauziah (HTF) untuk dibuat pemerlksaan C0VlD-19 dan tlndakan seterusnya.

“Wanlta itu juga dibawa ke HTF menggunakan ambuIans kerana dlsyaki mengaIami kemu.rungan,” katanya sambil memberltahu kess diklaslfikasikan sebagai matl mengjut.

Sumber : K!0NLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *