Viral

[VIDEO] Bayl Dalam Kandung4n ‘Terkeluar’ Dari Perut lbunya Selepas Terb4bit Dalam Kemal4ngan.

Tu.lar di laman s0sial vide0 rakaman meli.batkan mot0sikal yg dida.kwa berlumba menyebabkan se0rang ma.ngsa menin.ggal du.nia.

RAKAMAN VIDEO MENYA.YAT HA.TI DI BAWAH SEKALI

Mengikut sumber dari kakak ipar arw.ah, Mastura Mahadi memberitahu adik iparnya telah menin.ggal du.nia petang tadi aki.bat eksi.den.

Susulan dari remp.uhan tersebut, ba.yi dalam kandu.ngan terkel.uar dari pe.rut. Alhamdulillah ba.yi selamat. Namun anak buahnya nomb0r dua yang terli.bat menga.lami pendar.ahan dalam ke.pala dan berada dalam keadaan yang amat te.nat sekarang.

  

Keadaan ba.yi dalam 50/50 0tw ke h0spital HUSM.

 

   

Menurut inf0 dari neti.zen, kemala.ngan berla.ku disebabkan 0leh budak mot0r yang berlu.mba.

“Aku harap bdk2 bang.ang tu ma.ti jgk.. Menyus.ahkan org..! Duk lumba buat ape?! Mala.ng mak bapak diorang dpt ank sial mcm tu.. Semoga arw.ah ditempatkan bersama para syuhadah .. Aamiin..”

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Salam tak.ziah buat keluarga arw.ah. Semoga Allah SWT tempatkan arw.ah di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh dan dimasukkan ke dalam syurga. Aamiin

Innalillahiwainailaihirojiun, semoga ar.wah ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan beramal soleh..aamiin..

“Bunyi budok belumbo muto . Kelu betul , xleh nk kato doh . Hbis kata2 . Hok bulih oyk , nya.wa ba.las nya.wa.nok bulih ko ank sore tuu payoh . Keno hok duk tunggu 3/4 thun doh  ya allah”

         

Update terbaru 12.30am:

Ba.yi Dalam Kandu.ngan ‘Terkeluar’ Dari Pe.rut Ibunya Selepas Terb.abit Dalam Kemal.angan 

PASIR MAS : Dua ma.ut termasuk seorang ibu yang sarat menga.ndung sembilan bulan selepas motosikal ditun.ggang mereka bertem.bung dalam keja.dian di Kampung Lumpur, di sini, jam 7 malam tadi.

Bagaimanapun, ba.yi lelaki di dalam kandu.ngan wanita berkenaan dilap0rkan selamat dan sedang mendapat raw.atan di Un.it Kecem.asan H0spital Pasir Mas (HPM).

Ma.ngsa, wanita berusia 24 tahun disahkan menin.ggal di l0kasi keja.dian manakala seorang lagi penun.ggang lelaki berumur 18 tahun dis.ahkan menin.ggal du.nia ketika mendapat raw.atan di Un.it Kecem.asan HPM sekitar jam 10 malam.

Sa.ksi, yang mahu dikenali sebagai Wan berkata, keja.dian berla.ku terlalu pan.tas namun dia sempat melihat kedua-dua mot0sikal bertem.bung dan lebih menya.yat ha.ti apabila ba.yi dalam kandu.ngan ‘terkeluar’ manakala remaja itu terpela.nting ke bahu jalan aki.bat pertembu.ngan itu.

“Wanita berkenaan menun.ggang motosikal sambil memb0nceng se0rang lagi kanak-kanak dipercayai anaknya.”

“Mereka cuba diba.ntu oleh orang ramai yang melalui jalan berkenaan sebelum menelef0n ambul.ans dan pihak p0lis untuk mendapatkan bant.uan,” katanya ketika dite.mui di perkarangan HPM, di sini, hari ini.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Pasir Mas, Asisten Komisioner Mohd Nasaruddin M Nasir, ketika dihubungi menges.ahkan menerima lap0ran berkaitan keja.dian itu namun sias.atan terperinci masih dijalankan.

T0nt0n vide0 :

 

Sumber : media s0sial, hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *