Dunia

Vide0 : “Padan Muka”- Ntzen Puas Hati Teng0k Kereta Park Tepi Jalan Kena S4gat Dgn Bas

Memiliki kenderaan ini masalahnya bukan sahaja atas jalan tapi dekat rumah pun dah boleh buatkan ot4k ni rasa kusut.

Jalan jadi smpit sebab kereta yang banyak sekarang buatkan kenderaan lain susah nak lalu, lebih-lebih lagi kenderaan awam yang besar macam bas tu.

TuIar satu vdeo berdurasi 56 saat yang dimuat naik di TikTok dan dikongsikan semula di Twitter apabila kenderaan yang parking tepi jalan telah menyukarkan bas lalu dikawasan tersebut.

Banyak kereta parking di tepi jalan sempit di kedua-dua belah jalan, lebih teruk lagi ada kereta yang parking senget sampai makan ruang.

Orang ramai berada di lokasi kejadian bekerjasama untuk cuba angkat kereta tersebut supaya dapat memudahkan bas tersebut untuk lalu.

Namun selepas bas tersebut dapat lalu, dilihat ada pula pemilik kereta yang park kereta di belah kiri dan kanan tanpa memberi sebarang ruang.

Jadi bas tersebut terus jalan dan waktu ini lah ntizen tengok rasa puas dengan tndakan pemandu bas tersebut.

Berdasarkan pemerhatian ntizen, lokasi kejadian ini dikatakan berlaku di sebuah kawasan perumahan apartment di Bandar Sri Permaisuri, Cheras.

Bagi mereka salah satu keses4kan ini berlaku akibat parking yang terhad. Ramai juga menyatakan bahawa kawasan tersebut memang ses4k.

Melabelkan sikap mereka yang pentingkan diri sendiri itu, ramai ntizen puas hati tengok bas sagat kereta-kereta itu dan namakan ia sebagai 1nsiden g0res dan menang.

Dalam weh caIar dia tu, aduii b0tak kepaIa kalau kena.

Puasnya – netizen

Satisfying nya.. g0res dan menang..

Dalam pada itu, ramai juga ntizen dapat rasa ‘s4kitnya’ bila lihat kereta kena s4gat macam tu sekali.

Sumber : LM / tgler

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *