Dunia

TuIar vide0 g4duh wanlta sepaak warga emas di kedai mamak, se0rang netzen di tempat kejadian beritahu apa yg trjadi

Sejak semalam, tular di media sosi4l satu rakaman video perga.duhan di sebuah kedai mamak antara seorang lelaki dan wanita.

Gadvh di kedai mamak.

Laman Twitter milik Jabatan Netizen Negara turut memuat naik video berkenaan sehingga menjadi perhatian warganet yang terkjut dengan lnsiden tersebut.

Video:

Ada lelaki datang ser4ng balik

Dari video itu, seorang lelaki warga emas dilihat menjerit ke arah wanita tersebut sebelum ada sntuhan fizikal sehingga suasana menjadi kec0h.

Orang ramai cuba menenangkan kedua-dua pihak sebelum mereka dapat dileraikan. Namun, tidak lama selepas itu, datang beberapa orang lelaki seakan cuba menye.rang warga emas berkenaan yang masih lagi berada di dalam kedai.

Menerusi video itu lagi, beberapa anggota keselamatan dilihat berada di lokasi kedai mamak tersebut dan mena.han daripada berlaku lebih teruk kekec0han memandangkan orang awam datang ke situ untuk makan.

Video:

Belum ada kenyataan sebenar.

Walau bagaimanapun, belum ada sebarang kenyataan berkenaan perga.duhan tersebut dan hanya ada dkwaan-dkwaan yang ditulis di media sosi4l tentang punca berlakunya kekec0han itu.

Sehubungan dengan perkongsian terbabit, rata-rata warganet telah mninggaIkan pelbagai komen di ruangan Twitter Jabtan Netizen Negara itu.

Bukan sebab gender, tapi adab!

Ada yang menge.cam tlndakan wanita itu yang memulakan serangan fizikal ke atas lelaki berkenaan sehingga suasana menjadi lebih teg4ng dan ada juga menyaIahkan warga emas itu yang menjerlt ke muka wanita tersebut seakan memulakan perga.duhan.

Pakcik tu jerlt dekat muka perempuan tu.

Sumber : Jabatan Netizen Negara / omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *