Semasa

(Terkini) – Se0rang Wanlta M4ut Ketika Dalam Perjal4nan Menziar4hi Saudara Yang Terlib4t Kemalang4n.

TAPAH : Se0rang wanita m.aut manakala dua anak saudaranya ced.era apabila kereta din.aiki mereka terli.bat dalam kemaI.angan di KiI0meter 82, Jalan Ipoh-Kuala Lumpur dekat Bid0r di sini hari ini.

Keja.dian kira-kira jam 8.20 pagi itu meng0rbankan Asmawati Hashim, 57, yang menin.ggaI du.nia pada jam 12.24 tengah hari di H0spital Slim River.

Anak saudara Asmawati berusia 24 tahun yang mem.andu Per0dua Bezza dan adik perempuannya berusia 14 tahun cede.ra dan Iu.ka di beberapa bah.agian ba.dan.

Difaha.mkan, ketiga-tiga mereka dalam perjaI.anan ke Rawang untuk menzia.rahi ahIi keIuarga yang terli.bat kemaI.angan.

Ketua P0Iis Daerah, Superint.endan Wan Azharuddin Wan Ismail berkata, kemaI.angan ters.ebut memb.abitkan kereta din.aiki ma.ngsa dan sebuah kereta jenis BMW dip4ndu lelaki berusia 63 tahun.

Katanya, apabila sampai di te.mpat keja.dian, kereta dipa.ndu wanita berusia 24 tahun itu telah masuk ke Ial.uan bertenta.ngan dan berte.mbung dengan kereta mewah yang dalam perjaI.anan dari arah Kuala Lumpur ke Manjung.

Salam t4kziah buat keluarga. Sem0ga Allahyarh.amah kak wati dite.mpatkan bersama 0rang beriman dan beramal s0leh. Al fatihah

Sumber : K0NLlNE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *