Semasa

Subhanallah, Kem4tian Yang Dicemburui, ‘Pergi’ Ketlka Sedang Asyik Membaca Al-quran.

Allahuakbar, Re.bah dan tidak sed.arkan diri ketika Sedang Asyik Membaca Al-Quran. Se0rang warga emas menin.ggaI dunia ketika sedang menunggu waktu s0lat jumaat di Masjid Bandar di sini.

Lelaki warga emas menin.ggaI dunia ketika membaca al-Quran sementara menunggu s0lat Jumaat di Masjid Bandar Tawau.

Abd Muhlis Daris, 68, dari Kampung Tanjung Batu Keramat Laut, dikatakan mengaji sebelum tiba-tiba re.bah dan tidak se.darkan diri di masjid berkenaan.

Ketua Polis Daerah Tawau, Asisten K0misioner Fadil Marsus berkata, susulan keja.dian itu, jemaah lain segera menghubungi ambu.Ians.

“Petugas param.edik yang tiba kemudian mengesahkan warga emas itu menin.ggaI dunia.

Abd Muhlis Daris, 68, dari Kampung Tanjung Batu Keramat Laut itu difahamkan sedang mengaji aI-Quran sebelum re.bah dan tidak sedarkan diri.

Ketua Polis Tawau, Asisten K0misi0ner Fadil Marsus dalam satu kenyataan maIam ini berkata 0rang awam yang se.dar keja.dian itu menghubung H0spital Tawau untuk ban.tuan segera.

“Angg0ta param.edik yang tiba di masjid tersebut mela.kukan pemeri.ksaan terhadap warga emas ini sebelum dis.ahkan menin.ggaI dunia,” katanya.

Menurutnya, Abd Muhlis mempunyai penya.kit da.rah tinggi dan ke.s tersebut dikIasifik.asikan sebagai ma.ti menge.jut dan tiada sebarang unsur jen.ayah.

Jena.zah lelaki warga emas yang menin.ggaI dunia ketika mengaji di Masjid Bandar Tawau, dibawa pasukan param.edik ke H0spital Tawau. Foto Ihsan Pembaca

Fadil berkata, ke.s dikIasif.ikasi sebagai ma.ti meng.ejut.

Sumber : Slnar Harlan / my sumber maya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *