Dunia

Seramm, Lagi Rakaman Ganggvan Berjaya Dirakam Pada Awal Pagi. Kali Ini Ketuk Pintu Pagar Pula

Alor Gajah: Mlsteri bunyi ketukan pintu kediaman yang ‘berplndah’ dari Sabak Bernam, Selangor ke daerah ini sejak minggu lalu kian meng.gusarkan ramai penduduk.

Bekas Imam Masjid Tok Janggut, Masjid Tanah di sini, Said Hassan berkata, kedlamannya di Kampung Paya Rumput di sini, turut diketuk dari luar dengan kuatt hingga menyebabkan pintu kayunya itu hampir tertan.ggal.

Dalam kejadlan jam 3 pagi semalam dia dan isteri, Maimunah Hashim, 65, serta seorang anak perempuan berusia 24 tahun sedang tidur sebelum dikej.utkan dengan bunyi ketukan kuatt itu.

“Saya segera membaca beberapa ayat al-Quran khusus untuk menjauhkan gang.guan jln dan syaltan. Usaha saya itu berjaya menghentlkan ketukan kuat pada pintu kediaman.

Pesara kerajaan itu berkata, sejurus membaca surah berkenaan, bunyi ketukan itu tiba-tiba terhenti dan dia mengg.agahkan diri untuk membuka suis lampu anjung rumah.

Terkini, menerusi rakaman video yang dikongsi di laman facebook ini, kejadian dikatakan berlaku di semabok, melaka pada awal pagi.

Lagi video mlsteri ketukan pintu dikatakan berlaku di Semabok Perdana, tengah malam semalam.

Namun berdasarkan rakaman CCTV, tiada sebarang makhlvk yang dilihat dalam rakaman tersebut ketika kejadlan.

Reaksi Orang Ramai

Dalam islam dah di ajar guna kan ayat kursi dan surah annas tu lagi kuat dia ketuk lagi kuat kita baca.ok share sekadar yg mampu.

B0hong je Suma ni.. Hantv dah lama letak jawatan. Sbb manusia lebih hantv dari hantv tu sendiri. La ni, hantv pun dah naik takutt ngan perangal manusia.

Rumah Saya di Alor gajah.kene ketuk pintu 3hari berturut turut.selepas jam 2pagi.

Yang mana rumah kena ketuk, nasihatkan jangan sesekali cuba bukak pintu..kalau boleh kita baca ayat kursi..kita ikut nasihat sahabat kita.

Kredit : Rokiah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *