Semasa

Sebak, Kereta Terbab4s Di LPT2, Suri Rumah Sarat Hamil Menlnggal Dunia.

HULU TERENGGANU : Se0rang suri rumah m.aut setelah kenderaan dinaiki terb.abas dalam kemal.angan di Kil0meter 392.2 Lebuhraya Pantai Timur 2 (LPT2) Ajil menghala ke Bukit Be.si pada Sabtu.

Dalam keja.dian kira-kira jam 11.30 pagi itu, ma.ngsa, Norbibi Arisysa Ab Latif, 26, yang berada di tempat duduk hadapan sebelah pema.ndu dis.ahkan meni.nggal du.nia di l0kasi keja.dian.

Ketua P0lis Daerah Hulu Terengganu, Deputi Superint.endan Mohd Adli Mat Daud berkata, na.has itu diperc.ayai berl.aku setelah kereta jenis H0nda Jazz dipandu suami ma.ngsa, Nasir Mamat, 32, melan.ggar l0pak air sebelum hila.ng kaw.alan lalu terba.bas.

“M.ayat ma.ngsa telah diha.ntar ke Un.it F0rensik H0spital Hulu Terengganu untuk tind.akan lanjut. Tiga lagi ma.ngsa yang ced.era turut dibawa ke h0spital untuk mene.rima raw.atan,” katanya.

Beliau berkata, ke.s itu disia.sat dibawah Sek.syen 41(1) Ak.ta Penga.ngkutan Jalan (APJ) 1987.

Peme.rgian Yang Dirasai

“Innalillahiwainnailaihirajiun .. Takziah .. sungguh hebat wanita syurga , sampai beribu orang search namamu di faceb00k hanya kerana kebaikan semasa hidupmu .. trending n0w .. semoga Allah tempatkan kamu dikala.ngan orang beriman”

Innalillahiwainnailaihirojiun..Al fatihah

‎اَللهُمَّ اغْفِرْلَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ وَاَكْرِمْ نُزُلَهُ وَوَسِّعْ مَدْخَلَهُ وَاغْسِلْهُ بِالْمَاءِ وَالثَّلْجِ وَالْبَرْدِ وَنَقِّهِ مِنَ الْخَطَايَا كَمَا يُنَقَّى الثَّوْبُ اْلاَبْيَضُ مِنَ الدَّنَسِ

“Ya Allah, ampunilah, rahmatilah, bebaskanlah dan lepaskanlah dia. Dan muliakanlah tempat tinggalnya, luaskanlah jalan masuknya, cucilah dia dengan air yang jernih lagi sejuk, dan bersihkanlah dia dari segala kesalahan bagaikan baju putih yang bersih dari kotoran.”

Ramai sayang bi, ramai rindu bi dan ramai yg mend0akan bi. Bi orang baik. Semoga bi dan anak tenang di syurga Allah. Rehatlah bi. Nurbibi Arisya

Sumber : SH dan Media S0sial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *