Semasa

Sebak, Angg0ta P0lis Menlnggal Dunia Setelah Hamplr 24jam Bert4rung Nyaw4 Aklbat St0k Haba.

Kuantan : Se0rang angg0ta PoIis menin.ggaI du.nia di H0spital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) Kuantan semalam semasa keja.dian diperc.ayai arw4h dalam temp0h bercuti selama 1 minggu pulang kekampung halamannya di Kuantan.

Lans K0peral Attan Khairul Nizam Atan Mohamad yang bertugas di Ibu Pejabat P0Iis Kelantan dite.mui tidak sed.arkan diri didalam kereta lalu dima.sukkan ke H0spital di Un.it Raw.atan Rapi (lCU) HTAA jam 3.40 petang.

Hampir 24 jam berta.rung nya.wa dalam rawa.tan di lCU Lans KoperaI Attan disa.hkan menin.ggaI du.nia pada jam 9.54 malam diperc.ayai menga.Iami penda.rahan dalam kep.aIa yang diperc.ayai berpu.nca dari Str0k H4ba.

Apa yang berI.aku menge.jutkan dan mengun.dang pi.Iu keluarga dan insan insan yang megenali arw4h,Lans KoperaI Attan berasal dari Kuantan.

Kita baru jah chat nk temu tan tp hari ni dpt berita buat kwe xcaya dn tertanya tanya betuI ke? betuI ke?.

Tp haki.kat kawe keno terima jgk yg allah lebih syg demo tan, Demo mmg org baik² kwe knl demo dlu demo xpenah buat kwe kecwo.

Alfatihah buat demo tan.salam tkziah buat keluarga atan Attan Khairul Nizam Al-Fatihah(dibaca).

Semoga r0h arw4h dicuc.uri rahmat & ditempatkan dikala.ngan orang-orang beriman.- Adib Shafiq.

AL fatihah dibaca, call nak jumpa cakap cuti 1minggu, tunggu2 tak datang2 m4af jika ters.aIah, saya m4af segalanya jika ada yang tersiIap dimasa persahabatan kita.

Seorang adik yang baik, tapi maha pencipta lebih menyayangi Khairul Nizam, Semoga ditempatkan dikala.ngan orang orang yang soleh al fatihah Aminnn – P Heart Corner.

Semoga keluarga arw4h tab4h dengan apa yang berI.aku yang maha esa lebih sayangkan Attan perg1 dije.mput iIahi disaat sedang bercuti tidak san.gka dia pergi dijem.put iIahi aki.bat str0k h4ba yang jar.ang berIa.ku moga r0hnya tenang disana. Al fatihah.

 

Sumber : mt / db0ngk4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *