Keluarga

Sayu, lbu Muda Menlnggal Dunia Tak Semp4t Peluk Dan Susukan Satu-satunya Bayl Perempuannya Yang Baru Lahir.

KepaIa Batas : Se0rang ibu yang masih muda Nor Hasnita Mohd Rozai,32, menin.ggal dunia di H0spital Kep.aIa Batas, SPU disebabkan p4ndemik C0vld19.

Lebih memi.Iukan, Arw4h Hasnita menin.ggal dunia selepas empat hari mela.hirkan anak ke empatnya iaitu satu satu nya anak perempuan yang sangat dina.ntikan oleh arw4h dan suami kerana sudah mempunyai 3 orang anak lelaki sebelum ini.

Selepas meIa.hirkan, Arw4h tak sempat untuk mena.tap, peIuk,cium, susukan anak perempuanya itu.

Sebelum disahkan kriti.kal arw4h sempat mesej saudara mara siap bercakap yang menyatakan dia sangat gembira mendapat anak perempuan untuk anak yang ke 4 ini ser0nok sangat dah dapat geng katanya.

Tetapi sekeIip ma.ta jua keadaan semua berubah, Nita pergi dije.mput llahi aki.bat p4ndemik ini, itu lah takdir yang ALLAH dah tentukan buatnya dan suami.

Be.rat sungguh du.gaan buat suami arw4h Puan Nita semoga dia dan anak anak serta ahli keluarga lain ta.bah dan ku.at hadapi uji.an ini.

Rata rata insan yang mengenali arw4h merasa amat se.dih dan terke.jut dengan apa yang meni.mpa Puan nita, rata rata menza.hirkan rasa se.dih kasihan dengan sikecil yang baru 4 hari hiIa.ng kasih se0rang ibu sekeIip mata.

Selamat jaIan Puan Nita InsyaAllah syahid buatmu, semoga ditempatkan dikalangan orang orang beriman. Aamiin2.

Selamat Jalan Wahai Ibu Syurga Nita Haziq, Semoga arw4h di tempatkan dalam kalangan orang orang yg beriman .

Masih tak percaya benda nie jadi, rasa seperti mimpi tapi apakan daya kami semua dah d0a semoga adaa keajai.ban tapi Allah lebih sayangkan beliau. Terlalu cepat benda nie jadi hanya sekeIip mata.

Allahuakbar, Arw4h nak sangat anak perempuan dan Allah berikan pada dia ank perempuan yg baru saja dila.hirkan pada 4hari yg lepas.

Tapi tak sempat nk tatap , peluk , cium dan susukan anak dia tapi siapa sangka sekelip ma.ta saja bnda nie berla.ku Allah hantarkan bby girl tu dan Allah ambilkan ibu nya. ya Allah se.baknya rasa . Kami semua redha atas peme.rgian sepupu kami .
Ini takdir yang Allah dah tentukan pada dia, semoga suami dan anak anaknya sentiasa dalam lindu.ngan Allah dan tak Iupa jugak pada sekluarga makcik dan pakcik smoga terus ku.at dan ta.bah atas perme.rgian beliau.semoga anak anaknya terus membesar dengan sihat . Al fatihah ( dibaca ) – Yana Jamil.

Se.bak keluarga yang hanya mampu melihat jena.zah dari jauh didalam van jena.zah untuk disema.dikan di Tanah Perku.buran Pinang Tunggal.
Al fatihah.

 

Sumber : pen4ngkini / db0ngk4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *