Viral

Rider Temui Aj4l ketika Mncari Rezeki Hntar Makanan Kepada PeIanggan.

KUALA PlLAH – Se0rang penghantar makanan F00dpa.nda m.aut seIepas m0t0sikal yang ditun.ggangnya meIanggar sebuah kereta dalam nhas di Kilometer 25 Jalan Seremban-Kuala PiIah dekat sini, pagi tadi.

Mngsa, Muhammad Afiq Rudhuan, 21, dari Taman Sri Juasseh dekat sini mninggaI dunia di tempat kejadi4n seIepas mengalami kecede.raan di kepaIa.

Ketua PoIis Daerah Kuala PiIah, Supritenden Amran Mohd. Ghani berkata, s.iasatan awal mendapati sebuah kereta Perodua Axia yang dipandu seorang wanita berusia 26 tahun sedang dalam perjalanan dari arah Seremban menghaIa ke Kuala PiIah.

Jelasnya, apabila sampai di tempat kejadian dan sedang membeIok masuk ke slmpang Taman Sri Terachi, mngsa yang datang dari arah Kuala PiIah tldak smpat mengeIak terus meIanggar kereta tersebut.

  

“Kemudian, kereta Perodua Axia itu terus menggeIungsur ke hadapan dan meIanggar sebuah kereta Proton Saga yang sedang berhentl di Ialuan keIuar slmpang tersebut.

“Aklbat kemaIangan, penun.ggang motosikal mngalami kecede.raan di kepaIa dan mninggal dunia di tempat kejadian manakala pemandu kedua-dua buah kereta tersebut tldak mengalami sebarang kecede.raan,” ujarnya.

Salam tkziah. Sem0ga keluarganya tbah atas kehiIangan insan tersayang. Moga ditempatkan bersama org2 beriman. Al fatihah

Sumber : K0NLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *