Semasa

Rider Penghantar Makanan M4ut Mer3mpuh Belakang Sebuah L0ri Yang Berhenti Di Tepi Jalan

Seorang penghantar makanan ma.ut selepas m0tosikal ditun.ggangnya mere.mpuh belakang sebuah l0ri yang berh.enti di tepi jalan di Kilometer B.05 Lebuhraya Besraya menghala Kuala Lumpur, petang semalam.

Menurut lap0ran Slnar Harlan, ma.ngsa Muhammad Faizal Yahya yang berusia 29 tahun menin.ggal du.nia di l0kasi keja.dian kerana pa.rah di kep.ala.

“Sias.atan mendapati keja.dian diperc.ayai berl.aku apabila sebuah l0ri yang berhenti di lorong kiri jalan dengan memasang lampu berke.mbar selepas menga.lami mas.alah pada tayar hadapannya.

“Kira-kira 10 minit kemudian, datang sebuah mot0sikal jenis Yamaha 125ZR ditun.ggang ma.ngsa mela.nggar belakang l0ri yang dipandu lelaki berusia 52 tahun itu,” kata Ketua Jabatan Sias.atan dan Penguatk.uasaan Trafik (JSPT) Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Zulkefly Yahya.

Pihaknya turut mengambil sa.mpel da.rah dan urin pema.ndu l0ri ters.ebut untuk tind.akan lanjut selain sias.atan masih dijal.ankan dan kes disia.sat di bawah Sek.syen 41(1) Akmta Penga.ngkutan Jalan 1987.

Menerusi laman Faceb00k, isteri kepada arwah yang dikenali sebagai Puteri berk0ngsi berita du.ka itu dan memohon orang ramai sedekahkan al-Fatihah untuk Allahy.arham.

Menerusi laman Faceb00k, isteri kepada arw4h yang dikenali sebagai Puteri berk0ngsi berita du.ka itu dan memohon orang ramai sedekahkan al-Fatihah untuk Allahy.arham.

Sumber : slnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *