Viral

Rider makan4n m4ut langg4r kereta, Baru 2bulan kahwin.

SEREMBAN : Se0rang penghantar makanan F00dpanda m4ut selepas mot0sikal yang ditungg.aninya mere.mpuh sebuah kereta dalam keja.dian di simpang empat, Jalan Kuarters KLIA, Nilai, dekat sini, petang semalam.

Dalam keja.dian pukul 5.15 petang itu, m4ngsa, Azreeq Azri, 26, menin.ggal dunia di tempat keja.dian selepas menga.lami keced.eraan di kepala.

Ketua Polis Daerah Nilai, Superintenden Mohd. Fazley Ab. Rahman berkata, siasatan awal mendapati, ketika keja.dian m4ngsa dari arah Bandar Enstek, dekat sini menuju ke Kuarters Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

“Apabila sampai di tempat kejad.ian, m4ngsa sedang bergerak terus telah melang.gar sebuah kereta Perodua Alza yang tiba-tiba datang dari simpang arah kanan. M4ngsa lalu jatuh di atas jalan.

“Akibat pelang.garan, m4ngsa m4ut di tempat keja.dian dan dibawa Unit Forensik Hospital Tuanku Ja’afar (HTJ) di sini untuk tujuan bed.ah siasat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Ujar beliau, pemandu kereta tersebut yang merupakan seorang lelaki berusia 27 tahun bagaimanapun tidak mengal.ami sebarang keced.eraan.

“Siasatan lanjut masih diteruskan dan kes disiasat di bawah Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,” katanya.

Sumber : UTUS4N0NLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *