Semasa

Pilu, Suri Rumah M4ut Dilangg4r Lari, M0t0sikal Bergesel Dengan L0ri.

DUNGUN : Seorang suri rumah m.aut apabila m0t0sikal jenis Demax DVS yang dinaikinya dikatakan berge.seI dengan sebuah l0ri dalam keja.dian Ian.ggar Iari di Kilometer 99, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan di sini hari ini.

Dalam keja.dian pada jam 8.40 pagi itu, ma.ngsa, Rosnani Salleh dari Taman Murni Perdana, Paka dekat sini m.aut aki.bat kecede.raan pa.rah di bahagian kep.aIa dan beberapa angg0ta ba.dan.

Ketua PoIis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, m0t0sikal jenis Demax DVS yang dinaiki wanita itu dikatakan telah berge.seI sebuah lori di l0kasi keja.dian.

“Pemandu lori tersebut tidak memberhe.ntikan kenderaannya sebaliknya dikatakan terus memecut Iaju menin.ggaIkan ma.ngsa yang terbaring di tengah jalan.

“Setakat ini tiada Iap0ran p0Iis dilakukan oleh pemandu lori berkenaan. Kita juga masih belum mengenalpasti jenis dan n0mb0r pendaftaran lori itu,” katanya ketika dihubungi K0sm0 di sini hari ini.

Sehubungan itu, Baharudin meminta mana-mana indi. vidu yang menyaksikan kemaIa.ngan m.aut itu agar tampil menghubungi atau tampiI ke baIai p0Iis terdekat untuk menyalurkan makIumat.

 

Sumber : K0NLlNE / db0ngk4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *