Keluarga

Pilu, Suami Dijemput llahi Selang Beberapa Jam Selepas lsteri Melahirkan Anak B0ngsu.

Menerima khabar du.ka dan gembira serentak, itu dilalui se0rang wanita Siti Azimah Tajudin apabila suaminya, Shahrol Amri Sanusi menin.ggaI dunia pada pagi 18 Jun lalu dipercayai aki.bat sera.ngan jan.tung.

Menurut lap0ran Harian Metr0, bagaimanapun wanita berusia 31 tahun teru.bat sedikit rasa du.ka apabila sela.mat meIahirkan anak ketujuh pada 12.09 tengah malam, beberapa jam selepas suaminya ‘pergi’.

“Saya sebenarnya masih terke.jut dengan peme.rgian suami secara tiba-tiba di rumah kami di Kampung Sungai Ramal Dalam, Kajang.

“Sebelum ini suami tidak pernah mengadu sa.kit dan sekali-sekala memberitahu hanya penat, malah ketika keja.dian arw4h sempat menunaikan solat Subuh seperti kebiasaan,” katanya.

Bercerita lanjut, Siti Azimah berkata dia dijangka bersa.lin pada 28 Jun ini tetapi ditak.dirkan untuk meIahirkan Siti Nur Aisyatull Humaira di H0spital Serdang, tidak lama selepas kema.tian suaminya.

Malah, wanita berasal dari Kelantan itu mengakui, peme.rgian suami dan kela.hiran anaknya ibarat Allah menarik satu nya.wa dan menggantikan anaknya dengan nya.wa baru.

Tambah Siti Azimah, terdapat pihak berh.asrat untuk menjaga anaknya yang berusia 12, 10, 8, 5, 2, setahun dan enam hari namun dia tidak sanggup untuk menyerahkannya.

Bagi anda yang ingin menghulurkan sumban.gan, boleh berbuat demikian ke aka.un CIMB 7065548933 (Siti Azimah Tajudin).

Sumber : hm (Suraya Roslan) , Faceb00k, omm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *