Viral

Pilu, An4k 5tahun Ceder4, lbu M4ut Dep4n M̷ata An4k.

Sungai Slput : Se0rang wanita m.aut manakala anak perempuannya cede.ra selepas kereta dina.iki mereka terli.bat kemaIa.ngan di Jalan Besar Kampung Tersusun SaIak Baru, di sini hari ini.

Nhas tersebut menyeba.bkan man.gsa, Nurul Yasmin Irana Abd Rahim, 35, yang memandu kereta jenis Per0dua Kancil pa.rah dan ma.ut di tempat kejadian manakala anak man.gsa berusia lima tahun yang cede.ra ringan dihantar ke H0spital Sungai Slput untuk raw.atan.

“Alfatihah utk sahabatku Nurul Yasmin Irana ,tena.nglah di sana min, kami pasti menyu.sul kemudian terdengar2 suara hang min.

Voice msj aku hang baik min aku taw,hang baik sgt terima kasih,sllu support aku bg semangat kt aku sllu d0akan cikno hang suap cikno makan tak mampu aku nk Iuah apa2 hanya d0a pd yg ESA utk hang agar tenang di sana.”- Maz Yana.

Ketua BaIai B0mba dan PenyeI.amat Sungai Slput (BBP), Mohd. Azizi Zakaria berkata, sepasukan angg.ota dari BBP Sungai Slput dihantar ke l0kasi kejad.ian selepas menerima makI.umat pada jam 1.41 petang.

Katanya, setibanya di l0kasi, didapati kemaI.angan itu memb.abitkan kereta dipandu man.gsa dan sebuah kereta jenis Hyundai S0nata.

“Pemandu kereta Kancil dida.pati ters.epit di bahagian tempat duduk dan disa.hkan menin.ggal dunia di tempat kejad.ian oleh petugas perub.atan.

Angg.ota segera menjalankan 0perasi menge.Iuarkan man.gsa menggunakan ‘re.scue tool’ dan ma.yat man.gsa kemudian dise.rahkan kepada pihak p0Iis untuk tlndakan la.njut,” katanya.

Salam tkziah. Al fatihah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : k0sm0 / mymetr0 .kini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *