Keluarga

Pilu, Adik Menyusul ‘Pergi’ Selang 2 Hari Selepas Kakak Menlnggal Aklbat C0vld19.

Se.dih dan se.bak apa yang meni.mpa keluarga ini. Baru dua hari lepas kakaknya pergi dijem.put IIahi aki.bat C0vld 19,pada pagi ini dapat berita adiknya pula menyusuI pergi buat seIama- Iamanya kerana p0sitif c0vld 19 ta.hap 4.

“Allahu be.rat sungguh dugaan mu pada kami ya Allah.Semalam seIesai pengkebu.mian arw.ah isteri, pagi ni dapat lagi berita se.dih adik kepada Arw.ah isteri Siti Zaliha Khalid saya juga telah dijemput mengadap llahi pada jam 5.23 pagi.”

“Sama2 kita se.dekahkn Alfatihah dan pa.njatkan d0a yg terbaik buat Arwh.. Amin.”

Dua hari Iepas isteri kepada Mat Ju Zulkarnain iaitu Puan Noorazani Khalid telah mnghem.buskan na.fas tera.khir akibat C0vld 19.

Arw.ah menin.ggaI du.nia selepas beberapa hari berta.rung nya.wa.

Ja.sad isteri beliau yang juga kakak kepada Arw.ah Siti Zaliha Khalid yang menin.ggaI pagi tadi baru selesai dikebu.mikan semalam.

Ternyata berita berkenaan membuat ramai sahabat dan kenalan sedlh dan terke.jut. Arwh disi.fatkan seorang sahabat yang baik.

Salam tak.ziah buat seluruh ahli keluarga, sungguh be.rat uji.an buat keluarga ini. Moga ta.bah. semoga mereka berdua ditempatkan bersama org yang beriman dan beramal soleh. Al fatihah

Sumber : db0ngk4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *