Keluarga

Pengntin Perempuan Di a1bkan, Keluarga Suami Lvcutkan Seluar Dlm Sbb Nak Periksa D4ra

Hari berlangsungnya majlis perkahwinan sudah semestinya merupakan hari ‘keramat’ yang ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan yang akan berkahwin.Suasana majlis yang meriah disertai oleh ahli-ahli keluarga

kedua-dua pasangan mempelai saling beramah mesra dan saling mengeratkan hubungan silaturahim sememangnya mewujudkan suasana yang harmoni buat pengantin.

Namun siapa sangka, majlis yang sepatutnya dirai dengan gembira bakal bertukar mimpi ‘ng3ri’ buat seorang pengantin perempuan ini apabila dia dia1b kan oleh keluarga mentuanya seusai berakhirnya majlis perkahwinan mereka.

Dilvcutkan seluar d4lam nak periksa dar4,Pengantin perempuan ini telah dilvcutkan se lu4r dalamnya oleh keluarga suaminya gara-gara ingin diperiksa sama ada dia masih mempunyai dar4 atau tidak!

Memetik laporan Newsbeezer, kejadian ini telah berlaku di sebuah bandar di Urgench, Uzbekistan pada minggu lepas.

Dituduh tiada dar4 Tujuan gadis itu di b0 gelkan adalah gara-gara keluarga suaminya itu mengesyaki bahawa dirinya ‘kehilangan’ dar4 sebelum mereka berkahwin.

Majlis perkahwinan yang masih mengekalkan tradisi Uzbek itu pada awalnya berlangsung dengan lancar tanpa berlakunya sebarang masalah.

Namun, seusai tamat sahaja majlis tersebut, keluarga pengantin lelaki telah menuduh gadis tersebut tidak mempunyai dar4 dan untuk menguatkan lagi tuduhan tersebut,

mereka telah melv cutkan seluar d4 lam yang dipakainya untuk memeriksa bahagian ke m4lu annya. Bukan setakat itu sahaja, mereka juga turut merakam video sepanjang ‘jen4yah’ tersebut dilakukan.

Dalam klip video yang tidak didedahkan itu, kelihatan si gadis malang itu telah dibaringkan di atas sebuah katil dan selu arnya pula ditanggalkan sambil dikelilingi oleh pihak perempuan dari keluarga pengantin lelaki. Cuba melawan tapi tidak berdaya

Gadis itu bahkan turut memberontak dan cuba untuk melepaskan diri namun tidak berupaya untuk melawan dan akhirnya terpaksa akur dengan perbuatan ‘k3 ji’ mereka.

Mangsa hanya berupaya untuk menutup mukanya dengan tapak tangan sambil menangis. Ahli keluarga pengantin lelaki pula berterusan menghamburkan kata-kata yang menuduh dia tidak menjaga dara sebelum berkahwin.

Suami hanya biarkan

Apa yang lebih mengejutkan, si suami hanya diam dan membiarkan sahaja isteri yang baru dikahwininya itu dicabul kehormatan oleh ahli keluarganya yang lain!Dasar suami d4yus! Setelah ‘pemeriksaan’ itu selesai,

mangsa memakai semula sel uar da lam nya dan hanya duduk sambil menangis dan menahan kesakitanMenantu yang mer0 g0 l pengantin perempuan

Kejadian itu akhirnya sampai ke pengetahuan keluarga mangsa dimana bapa tirinya telah membuka mulut mengatakan bahawa menantunya itu telah me r0 g 0l anaknya tanpa pengetahuan keluarganya yang lain sehinggalah selepas majlis berlangsung.

Bukan itu sahaja, malah pihak pengantin lelaki turut meminta keluarga pengantin perempuan untuk membayar sebanyak 50 juta Uzbekistan (RM19,600) sebagai kos majlis perkahwinan tersebut.

Jumlah itu adalah terlalu besar buat keluarga mangsa gara-gara mereka mengalami masalah kewangan.Tularkan klip video di media sosial Gara-gara keluarga pengantin perempuan yang tidak bersetuju dengan permintaan tersebut,

keluarga pengantin lelaki telah membuat tindakan yang lebih ‘ek stre m’ apabila mereka memuat naik klip video yang dirakam itu di media sosial untuk mengecam dan menyindir mangsa secara terbuka.

Susulan itu, keluarga mangsa telah membuat laporan p ol is atas dakwaan difitnah dan anak mereka sehingga menyebabkan maruah mereka sekeluarga terjejas.

Polis yang telah menerima laporan itu telah bertindak untuk menahan individu-individu yang terlibat dalan kejadian tersebut untuk siasatan lanjut.Allahu kesiannya, mesti dia trauma dicabul secara terbuka.

Sumber : apeceritatv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *