Keluarga

Khabar Memilukan, Se0rang Jurutera M4ut Manakal lsteri dan Dua Anak Ced3ra Dalam Nah4s Kemal4ngan.

SHAH ALAM : Se0rang jurutera ma.ut, manakala isteri dan dua anaknya ced.era apabila kereta dina.iki mereka dire.mpuh sebuah kereta yang diperc.ayai hila.ng kaw.alan dalam keja.dian di Persiaran Tun Teja di sini semalam.

Ma.ngsa dikenali Ahmad Safwan Sulian, 32, disa.hkan menin.ggal du.nia dalam keja.dian kira-kira jam 3.45 petang.

Ketua P0lis Daerah Shah Alam, Asisten K0misi0ner Baharudin Mat Taib berkata, sias.atan awal mend.apati kemal.angan diperc.ayai berl.aku apabila sebuah kereta jenis Prot0n Perdana yang dipa.ndu lelaki berusia 36 tahun dari arah Persiaran Panglima Sultan telah hila.ng kaw.alan.

“Kereta itu kemu.di4n terba.bas hingga mela.nggar Per0dua Aruz yang dip.andu ma.ngsa.

“Rem.puhan itu menyeb.abkan ma.ngsa (Ahmad Safwan) par.ah dan disa.hkan menin.ggal du.nia di l0kasi keja.dian, manakala isterinya berusia 33 tahun dan dua anak mereka berusia lima dan tiga tahun dilap0rkan menga.lami kecede.raan,” katanya dalam satu kenyatan hari ini.

Baharudin berkata, ma.yat ma.ngsa telah diha.ntar ke H0spital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang dan isteri serta anak ma.ngsa pula dikej.arkan ke H0spital Shah Alam untuk rawa.tan.

Beliau berkata, pem.andu Prot0n Perdana itu kini masih berada di z0n mer.ah HTAR dan pihaknya juga telah menga.mbil sam.pel da.rah untuk ujian sari.ngan alk0h0l serta da.dah.

“Sias.atan masih dijal.ankan dan ke.s disia.sat di bawah Sek.syen 41(1) Ak.ta Penga.ngkutan Jalan 1987,” katanya.

Salam tkziah buat keluarga ma.ngsa. Semoga ku.at dan tab.ah atas kehila.ngan insan tersayang. Semoga arwh ditempatkan dikalangan org2 beriman dan beramal soleh. Al-fatihah.

Sumber : fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *