Semasa

Khabar Duka, Bapa Kepada Pak4r M0tivasi Terkenal Datuk Dr Fadzilah Kamsah Menlnggal Dunia.

Bapa kepada pa.kar m0tivasi terkenal negara, Datuk Dr Mohd Fadzilah Kamsah telah menin.ggal dunia, malam tadi.

Allahy.arham Kamsah Dahlan, 92, menghem.buskan na.fas yang tera.khir ketika menerima raw.atan di H0spital Tengku Ampuan Rahimah, Klang pada jam 11.33 malam.

Berita kem.atian Allahya.rham turut dimak.lumkan menerusi Faceb00k rasmi Dr Fadzilah Kamsah.

“Innalillahi waiinaa ilaihi rojiuun. Assalamualaikum wbr dengan rasa du.kacita dimak.lumkan bahawa Ayahanda kami Tn Hj Kamsah bin Hj Dahlan telah kembali ke Rahmatullah pada 26/2/2022 bersamaan 24 Rejab 1443H jam 11.33 malam di HTAR Klang.

“Semoga Allah menga.mpuni d0sa2nya , merahma.tinya, memuliakan kema.tiannya, melapangkan ku.burnya dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh,” katanya.

Walau bagaimanapun, pu.nca sebenar kema.tian Allahya.rham tidak dinyatakan.

Jena.zah Allahya.rham telah selamat dikebu.mikan di Tanah Perku.buran Islam Sek.syen 21, Shah Alam pada jam 11 pagi tadi.

Sehubungan itu, neti.zen mengucapkan tak.ziah kepada keluarga Dr Fadzilah Kamsah selain mend0akan agar r0h Allahya.rham ditempatkan bersama orang-orang yang beriman dan beramal soleh.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Sumber : w0wberlta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *