Semasa

Khabar Duk4, Tig4 M4ut Dan Dua Ced3ra Dalam Kem4langan Memb4bitkan 2 Kend3raan.

GERlK : Tiga m.aut manakala dua lagi ced.era dalam kemal.angan memb.abitkan dua kender.aan di Jalan Gerik-Jeli berha.mpiran Hent.ian Reh.at dan Ra.wat (R&R) Titiwangsa di sini sebentar tadi.

GAMBAR RAKA.MAN DI AK.HIR ART.IKEL

Ketua Balai B0mba dan Penyel.amat (BBP) Gerik, Mohd. Azizan Aziz berkata, piha.knya mener.ima makl.umat kejad.ian itu pada puk.ul 3.49 petang.

Katanya, setib.anya di l0kasi kejad.ian mend.apati kemal.angan memb.abitkan dua buah kender.aan iaitu Per0dua Axia dan Per0dua Myvi.

“Terdapat lima ma.ngsa terl.ibat di mana pema.ndu dan penu.mpang Per0dua Myvi berusia 29 dan 24 tahun m.aut bersama se0rang wanita dalam Per0dua Axia.

“Dua lagi ma.ngsa yang men.aiki Per0dua Axia iaitu wanita berusia lingku.ngan 30 tahun dan kanak-kanak lelaki berusia setahun ced.era,” katanya di sini hari ini.

Se0rang lagi ma.ngsa kemaI.angan memba.bitkan dua kereta di Kil0meter 64, Iebuhraya Timur Ba.rat berha.mpiran Hent.ian Reh.at dan Ra.wat (R&R) Titiwangsa di Gerik, semalam, meni.nggaI du.nia.

Ketua P0Iis Daerah Gerik, Superint.endan Zulkifli Mahmood berkata, ma.ngsa keempat, wanita berusia 34 tahun yang juga pema.ndu Per0dua Axia, menin.ggaI du.nia ketika dira.wat di H0spital Gerik, jam 8.38 malam tadi.

“Ia menjad.ikan empat ma.ngsa m.aut, setakat ini.

“Hanya se0rang ma.ngsa terseI.amat iaitu Aathif Mohd Ariff, ba.yi lelaki kepada Siti Najihah Shafiqah, yang beru.sia setahun empat bulan. Dia mengaI.ami kecede.raan rin.gan dan diru.juk ke H0spital Taiping,” katanya dalam kenyat.aan me.dia hari ini.

Ma.ngsa m.aut adalah pem.andu Per0dua Myvi, Mohd Sofiyudin Sazali, 29; serta penu.mpang hadapannya, Syahira Ibrahim, 24,

Turut m.aut, penu.mpang had.apan Per0dua Axia, Siti Najihah Shafiqah Ghazali, 27; yang mana ketiga-tiga mereka meni.nggaI du.nia di tempat kejad.ian.

Assalamualaikum, anakanda tercinta Siti Najihah dan Siti Najidah Shafiqah telah kembali ke rahm.atullah. Di sini saya mew.akili Allahya.rhamah Najihah Ghazali dan Najidah Shafiqah mem0h0n maaf sekiranya ada terk.asar bahasa terg.uris hati. Sekiranya Allahya.rhamah ada berh.utang, sila hubungi saya untuk perjel.asan. Sila panja.ngkan kepada sahabat andai. D0akan Allahya.rhamah Siti Najihah dan Siti Najidah Shafiqah sem0ga r0hnya dite.mpatkan bersama 0rang yang beri.man dan bera.mal s0leh. Al-Fatihah

GAMBAR-GAMBAR SITUASI KEMALANGAN

Salam takziah diucapkan buat seluruh keluarga dan rakan kenalan arwah. Semoga tabah menghadapi dugaan ini. Alfatihah..

Sumber : k0sm0 & hm

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *