Semasa

Khab4r Memilukan, Pes4wah Dit3mui Menlngg4l Duni4 Tertiar4p Di Dalam Bend4ng. Salam T4kziah Buat Keluarg4.

SEBER4NG PERAI : Se0rang pes4wah dite.mui menin.ggal du.nia dalam kead.aan terti.arap di dalam bend.ang miliknya di Padang Tembusu di Penaga, Kepala Batas di sini hari ini.

Ma.ngsa berusia 68 tahun itu dite.mui ti.dak seda.rkan diri di dalam sel.ut kira-kira 10 pagi selepas dia kel.uar dari rumahnya di Guar Tuan Syed, Kepala Batas kira-kira puk.ul 8 pagi dengan m0t0sikal.

Menurut Ketua P0lis Daerah Seber.ang Perai Utara, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd. Noor, ma.ngsa dikat.akan kel.uar ke sawah berse0rangan sebelum diju.mpai dalam kead.aan terti.arap oleh saudaranya yang bekerja di kawasan sawah berdek.atan.

Beliau berkata, m.ayat ma.ngsa kemudiannya diha.ntar ke H0spital Kepala Batas di sini bagi uru.san bed.ah sias.at selepas uj.ian C0vld-19 selesai dijal.ankan.

Sementara itu, Ahli Dewan Unda.ngan Negeri (ADUN) Penaga, Mohd. Yusni Mat Piah turut memba.ntu pih.ak berku.asa menga.ngkat jas.ad ma.ngsa dari kawasan ben.dang

Salam takz.iah diuc.apkan buat seluruh keluarga dan rakan kenalan arw.ah. Sem0ga tab.ah mengh.adapi dug.aan ini. Alfatihah..

Sumber : k0sm0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *