Keluarga

“Kamu satu dalam sejuta..” – Diuji K4nser, Wanita Syukur Anak Buah Temui Cinta Sejati

Meskipun ramai yang berkata sukar ingin mencari cinta sejati, namun tidak mustah1l ia wujud bagi segel1ntir pasangan yang bercinta tanpa mengira rupa paras atau keadaan fiz1kal.

Seperti yang dikongsikan seorang pengguna Facebook, Izyan Izdihar Shaarani yang memaparkan anak saudaranya hanya mampu terlant4r di atas katil selamat bernikah dengan jejaka pilihan hati.

Dikelilingi ins4n2 yang baik

Difahamkan, pengantin perempuan tersebut yang dikenali sebagai Fatihah Aireina mengh1dap kanker dan masih mencari kekuatan untuk menjayakan majlis tersebut pada hujung minggu lalu.

Menerusi posting berkenaan juga juga, Izyan telah membuat satu ucapan buat pengantin lelaki bernama Aiman yang telah sudi menerima serta menyayangi anak saudaranya itu dalam apa jua keadaan.

Bar1ng pun cantik

Dapat diperhatikan menerusi foto yang dimuat naik, Nina tetap kelihatan cantik dan dikelilingi oleh orang-orang yang menyayangi dirinya pada hari bahagia.

Cinta sejati…

Menjengah pula ke ruangan komen, posting itu dipenuhi dengan ucapan tahniah serta doa agar Nina dapat kembali sembuh seperti sediakala.

Semoga Nina segera sembuh

Bahagia sampai syurga

Rupanya cinta sejati itu memang wvjud, semoga perkahwinan yang dibina pasangan ini disemai dengan penuh kasih-sayang dan kebahagiaan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Izyan Izdihar Shaarani / penmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *