Viral

‘Hidup dan M4ti Bersama’ – Seb4k Pasang4n Suami lsteri M4ut Kereta Bert3mbung Treler.

KOTA TINGGI – Sepa.sang suami isteri ma.ut selepas kereta dinaiki terli.bat dalam kema.langan dengan sebuah trel.er di Felcra Sungai Ara di sini petang tadi.

Keja.dian pada pukul 5.45 petang itu menyeb.abkan ma.ngsa dikenali sebagai Suhairi Katwali, 30, dan isterinya, Norfatihah Mod Nasir, 32, meni.nggal dunia di l0kasi keja.dian.

K0mander Operasi Balai B0mba Penyel4mat Kota Tinggi, Pegawai B0mba Kanan II Ibrahim Wahid berkata, seramai 10 angg0ta bersama sebuah jentera dikeja.rkan ke l0kasi keja.dian selepas menerima lap0ran itu.

“Kema.langan melib.atkan sebuah Perodua Viva dinaiki sepasang suami isteri dengan sebuah l0ri tre.ler jenis Scania. Pema.ndu l0ri yang ced.era keluar sendiri daripada kenderaannya.

“Pemandu dan penump4ng kereta ters.epit. Pihak b0mba mengeluarkan ma.ngsa dengan menggunakan peral.atan khas.

“Kedua-dua ma.ngsa dikeluarkan dan disa.hkan menin.ggal dunia di tempat keja.dian oleh pasukan peru.batan,” katanya dalam satu kenyataan.

Katanya, may.at ma.ngsa disera.hkan kepada pihak p0lis untuk tind.akan lanjut, manakala pemandu l0ri yang ced.era dibawa ke H0spital Kota Tinggi (HKT) untuk mend.apatkan rawa.tan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber : K!0NLlNE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *