Hiburan

Gambar Kontroversi Adik Neelofa, LMK Dihina Dengan Diletakkan T4hi

Page fb beautifulnara.com berkongsi sebuah gambar adik kepda artis popular malaysia, Neelofa yang dikenal sebagai Little Miss Khan.

Status tersebut mendapat hampir 4 ribu likes dan juga 2.5 ribu komen

LMK yang masih muda dilihat mempunyai masa hadapan yang cerah, pihak beautiful nara juga memuji bakat yang ada pada LMK dalam bidang permodelan dan memyifatkan LMK adalah setanding model antarabangsa

Tapi bagi admin pula, tak manis lah bergambar seperti ini kakak dah berpurdah, tapi adik seperti tidak menjaga nama baik kakak.

Link post tersebut;

Betul-betul macam model antarabangsalah adik Neelofa sekarang. 👏

Posted by BeautifulNara.com on Tuesday, December 8, 2020

“Adik Neelofa ni ingatkan ati je itam, rupanya taik pun itam..“

Namun, apa yang menyakitkan hati kami adalah apabila ada seorang pengguna fb yang menggunakan nama Suhaimi Zulkifli yang comment di post tersebut sebegini:

“ui…ingatkan ati je itam, rupanya taik pun itam..“

Siap edit dan siap letak gambar najis di bawah punggung LMK

Pihak kami berharap saudara suhaimi dapat membuat permohonan maaf kepda LMK dan segera pdam post berkenaan

Sumber : bautifulnara

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *