Viral

Gadis M4ut, Myvi Langg4r jent0lak di Pandamaran

KLANG, SELANGOR – Kemal.angan ma.ut meli.batkan dua kenderaan termasuk jentolak sehingga mengo.rbankan seorang remaja perempuan di Jalan Telok Gong berham.piran Masjid Jamek di sini dipercayai aki.bat kecu.aian pemandu Myvi memasuki laluan jentolak

GAMBAR-GAMBAR KEMAL.ANGAN DI BAWAH SEKALI

Ketua P0lis Daerah Klang Selatan, Asisten K0misioner Shamsul Amar Ramli berkata, berdasarkan siasatan awal mendapati semasa keja.dian Myvi dari arah Pandamaran itu dinaiki tiga individu termasuk dua beradik.

Katanya, mereka dalam perjal.anan pulang ke rumah di kawasan berhampiran l0kasi kejad.ian selepas membeli barangan keperluan di kedai.

Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor

“Kereta dipandu lelaki berusia 19 tahun itu dipercayai dalam kadar kelajuan yang tinggi telah memasuki arah berten.tangan sebelum melan.ggar bucket jentolak itu.

“Akib.atnya, penumpang hadapan kereta Myvi dikenali Nurshaniza Alaudin berusia 18 tahun menin.ggal dunia di l0kasi keja.dian,” katanya ketika dihubungi K0smo hari ini.

Menurut beliau, man.gsa yang ma.ut merupakan rakan sekerja kepada pemandu kereta tersebut dan may.atnya telah dihantar ke H0spital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) untuk be.dah siasat.

Kata Shamsul Amar, dua lagi man.gsa iaitu pemandu dan adik perempuannya berusia 15 tahun dihantar h0spital sama untuk raw.atan lanjut.

“Hasil sias.atan awal mendapati pemandu kereta berkenaan tidak mempunyai lesen memandu.

“Kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan 1987,” jelasnya.

K0smo terdahulu melap0rkan seorang remaja perempuan berusia 18 tahun ma.ut selepas kereta dinaiki terbabit
kemal.angan dengan sebuah jentolak di Jalan Telok Gong, Pelabuhan Klang di sini, hari ini.

Sumber : K!0NLlNE.

Salam tak.ziah diucapkan buat keluarga man.gsa. Semoga tabah mengh.adapi dugaan ini.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *