Hiburan

Dikritik Gara2 Gaya Pemakaian Yg Tidak Sesuai. Ini Reaksl Padv Cik B Buat Netzen Terdiam

Usahawan muda Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin, 15,

mencvri perhatian wargamaya apabila gaya pemakaiannya menerima teguran ramai.

Menerusi laman sosial Instagram, ibunya Datuk Seri Vida (DSV) berkongsi foto terbaru anaknya itu untuk tatapan peminat.

“Tengoklah OOTD (outfit of the day) Cik B. Separuh-separuh dah.

Hip hop + gils + bling dah,” tulis DSV di ruangan kapsyen.

Menerusi perkongsian itu, Cik B mengenakan dress kuning yang

dibutangkan senget di tengah dengan inner bewarna putih serta bercelana hitam.

Tambah menarik, Cik B turut menggayakan beg berjenama mewah Christian Dior yang dipakai di bahagian depan.

Malah, Cik B turut meninggalkan ulasan tentang fesyennya di ruangan komen foto tersebut.

“Yang tak tahu ni fesyen apa, ni fesyen ‘suka hatiku lah’,” balas Cik B.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang memberikan teguran tentang imej pilihan Cik B.

Namun, tidak kurang juga ada yang memuji pemakaian Cik B dan meminta dia untuk jadi diri sendiri.

“Tiba-tiba nampak gambar ni di feed, speechless. Kesian pun ada,” komen seorang wargamaya.

“Nak4l molek Cik B. Takpe Cik B, pelan-pelan. Ada duit semua boleh.

Nanti dah dewasa cantik molek la tu,” sokong seorang wargamaya.

“OMG, dia perlukan perunding imej dalam kadar segera,” tegur seorang wargamaya.

“Pakai macam orang ramai ramai dah la, jangan p3lik pada orang, seedih tengok,” kata seorang wargamaya.

“Datuk, upahlah penata gaya untuk Cik B,” luah seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, foto tersebut telah menerima hampir 30,000 tanda suka daripada warga Instagram.

Sumber : Gem pak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *