Dunia

Dah Kenapa Tu, Individu Ini Dapat Rakam Detik Detik Dua Pasangan Bertngkar Di Luar Rumah Beliau

Dalam sesuatu perhubungan kebiasaannya pasangan kekasih akan kem.aruk berclnta seperti dunia ini milik mereka, sehingga bermanja dan bergurauan di tempat awam tanpa memikirkan apa orang lain fikir.

Namun apabila berg.aduh, mereka jugalah yang paling dramatlk.

Itulah yang dapat dilihat dalam sebuah video yang tular di Twitter ini di mana satu pasangan sedang berten.gkaran dengan kuat di luar kediaman seorang individu.

Aksl dramatlk pasangan tersebut yang berlaku pada waktu malam dapat dilihat dari tingkap individu yang merakam video tersebut membuatkan dia geli hati.

Pada permulaan video tersebut kedengaran si perempuan sedang menangls sementara teman lelakinya berlari meninggalkannya dengan berkaki ayam.

Gadis tersebut kemudian terduduk di tepi jalan sambil menangls sebelum menjerlt pada teman lelakinya.

Lelaki tersebut dilihat berpatah balik dan menjerlt semula pada teman wanitanya.

Kerana terlalu marahh lelaki berkenaan mengh.entak kepalanya pada tiang dengan kuat beberapa kali sebelum jatuh terbalng sementara teman wanitanya menjerlt dan berlari ke arahnya.

Adegann perten.gkaran tersebut tidak ubah seperti menonton teater kerana aksi kedua-dua pasangan yang begitu dramatlk sehingga ada yang membandingkannya dengan filem r0mantik The Notebook.

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *