Keluarga

Suami Dalam K0ma, Isteri Baru Habis Pantang Kena Jngkitan Kumn & Dimasukkan Ke lCU

Berat mata memandang, berat lagi ujian yang ditanggung keluarga ini apabila suami k0ma kerana menghadapi masalah berkaitan paru-paru. Tidak cukup dengan itu, isterinya yang baru sahaja habis berpantang dijngkiti kum4n dalam dar4h turut dimasukkan ke unit raw4tan rapi (ICU). Berkongsi dengan lebih lanjut, sepupu iaitu Emmy Farhany Ahmad berharap orang ramai mendoakan kesembuhan pasangan  ini. Dalam gambar…

Keluarga

Pelik tgk perngai adik mngadu mcm2 ttg ibu abah. Gara2 cemburu, trgamak nya adik. Haritu, lps dia luah segalanya aku terus blok dia

Foto sekadar hiasan. Salam semua pembaca, saya berikan nama Mariam untuk mewakili diri saya, kerana saya sangat sukakan perwatakkan mariam ibu Nabi Isa, semestinya nama samaran bagi mengelakkan diri dikenali oleh kenalan yang membaca luahan ini. Saya anak sulung, ibu abah berkahwin awal, ibu bersalinkan saya ketika usia 18 tahun, menjadi anak sulung kepada ibu…

Keluarga

Mertua ckp aku tak elok dibuat bini lepas dia kena pam tandas lps aku berakk,suami mnangis bila dpt tau hal sbenar

Assalamualaikum. Nama saya R, bekerja dalam industri penerbangan, menetap di negara Z. Suami H bekerja dalam industri perkapalan, dan seorang anak, 3 tahun.Kami dah 6 tahun berkahwin dan jujurnya H adalah kawan saya masa kami kahwin. Tiada langsung rasa cinta masa tu, sebab saya dah penat nak kenal mana-mana laki untuk melalui fasa bercinta sebelum…

Keluarga

Aku pgawai gred 41, suami pen0reh getah je. Suami tak mampu bagi lebih, terasanya aku

Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum Warga pembaca sekalian. Pertama sekali aku mengucapkan berbanyak-banyak terma kasih kepada admin kerana sudi menyiarkan luahan hati aku ini. Namaku Zainab (bukan nama sebenar). Aku adalah pegawai kerajaan gred 41 di mana gajiku mencecah RM4000…

Keluarga

Budak 12 tahun ditemui sudah tiada selepas join satu challenge ini

Pada era milenial kini, makin ramai golongan muda yang terjebak untuk men1ru dan mencuba pelbagai challenge yang tular di laman sosial semata mata untuk kejar populariti dan dianggap up to date dengan trend trend terkini. Tapi pernah tak korang terfikir bahawa challenge challenge sebegini walaupun dianggap sebagai hiburan namun boleh mendatangkan kesan buruk kepada sesetengah…

Keluarga

Bakal istri p0sitif HlV Aku istiqarah, majlis diteruskn. Bila dia mninggal, result post mortem buat aku trkejvt

Gambar sekadar hiasan. Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Bila baca confession, banyak pulak cerita yang menunjukkan kesampahan lelaki. Suami curang dengan jiran, suami pukl isteri, suami tak straight, sesak jiwa…

Keluarga

“Kau nak adik perempuan aku kan..” Pengantin Lelaki Gelabah, Duit ‘Tol’ Tak Lepas Nak Bersanding

Bagi anda yang pernah pergi ke majlis perkahwinan orang Johor, selalunya pasti akan ada situasi dimana pihak pengantin lelaki perlu membayar tol untuk memasuki rumah pengantin perempuan itu. Menerusi satu rakaman video TikTok yang tular, memaparkan gelagat pihak pengantin perempuan meminta tol daripada si pengantin lelaki mendapat perhatian netizen. Menerusi akaun TikTok FadlishahO, yang merupakan…

Keluarga

Video: Cadang nk Buat Tiktok dgn Mak, Sekali Awek Masej Cakap Dah Ngand0ng Anak Lelaki tu

Sebut sahaja TikTok pasti ramai sudah terbayang video lucu yang sering menjadi tontonan ramai. Semestinya aplikasi ini trend yang makin hangat dan menjadi ikutan ramai orang. Ramai orang beranggapan bahawa aplikasi TikTok hanyalah aplikasi untuk penggunanya berhibur. Akan tetapi, menurutnya terdapat manfaat lain yang boleh didapati melalui aplikasi tersebut dari segi pendidikan, bisnes, travel, tip…