Keluarga

Budak Dijumpai Di Loji Dengan Banyak Kesan Lvka Disyaki Jadi M4ngsa Der4, Takvt Nak Balik Rumah

Baru-baru ini penduduk di kawasan Taman Juara Jaya dikejvtkan dengan penemuan seorang kanak-kanak lelaki terbar1ng berdekatan kawasan lo0ji. Sehubungan dengan itu, penduduk di kawasan terbabit telah membuat laporan mengenai penemuan kanak-kanak berusia antara dua hingga tiga tahun. Jumpa dekat kawasan l0ji Menurut laporan daripada Harian Metro, Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan…

Keluarga

Tular Sebab Sanggup Teman Suami Nikah Lain,”Rahsia” wanita ini mula terdedah?

Selain memberi keizinan buat suami tercinta untuk berkahwin dua, seorang wanita yang dikenali sebagai Syiela Rashid berjaya mencuri tumpuan netizen apabila dia sanggup mengikuti proses ijab dan kabul suaminya itu. Namun apa yang mengejutkan tular pula satu komen yang mend3dahkan wanita ini dahulunya pernah juga m3rampas hak orang lain Pemilik akaun yang menggunakan nama Rindiani…

Keluarga

Isteri muda suka bila laki talakkan bini tua. Tiba tiba bini muda tergamam bila hakim dedahkan sesuat sampai laki sendiri melutut minta rujuk balik dengan bini tua

Assalamualaikum min dan warganet sekalian. Kisah aku ni Panjang so siapa yang pemalas nak baca boleh scroll laju laju. Dan makcik bawang yang tahu mengkritik je pun bolehlah scroll laju laju ek. Aku perlukan pendapat dari segi undang undang (aku pernah terbaca komen dari peguam syarie tapi bila scroll balik tak jumpa nama fb peguam…

Keluarga

“Dendaam si ank”. Bila mampu bg nenek 1k sebulan, ibu ayah tiba2 rapat. Tapi begini aku balas

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum semua. Terdetik dihati nak mencoret kisah. Ini kisah hidup saya. Saya Maisara berumur 20 an. Berasal dari sebuah negeri di pantai timur. Bekerja dalam bidang perbankan di ibu kota. Ibu dan bapa saya telah bercerrai ketika saya berumur 10 tahun. Saya merupakan anak tunggal. Selepas bercerrai ibu keluar rumah dan berpindah ke…

Keluarga

Hantaran bukan sikit keluarga dia minta, 15k tak masuk barang2 hantaran sebab mak aku sangat berkenan sangat2 dengan dia, masa kahwin tu mak aku yang sponsor barang2 hantaran

Hantaran bukan sikit min15 ribu tak masuk barang2 hantaran sebab mak aku sangat berkenan sangat2 dengan dia, masa kawen tu mak aku yang sponsor barang2 hantaran Asalamualaikum admin. nie fb kawan saya. Tolong hidekan ye. Hujung tahun lepas saya telah bernikah dengan janda anak 2 orangnya baik lemah lembut pandai uruskan rumah tangga pandai ambil…

Keluarga

Sejak sy tukar kerja, kehidupan sy makin tak terurus. Lagi2 dapat bos yg teruk. Dia suka mengungkit. Rasa mcm nk berhenti

Tergerak hati aku nak tulis pasal pengalaman kerja aku dengan dua company ni bila aku baca pasal Ayam Kampung yang kerja dengan Dream Team dia. Sejujurnya aku pernah dapat Dream Team yang sama tetapi apakan daya, jodoh tak panjang. Aku terpaksa berpindah sebab ikut suami. Company yang pertama, di hometown aku sendiri. Dekat je dengan…

Keluarga

Cik bunga kantoi buat nasi kangkang untuk suaminya. Gadis itu terkejut tengok cik bunga kangkangkan periuk nasi pada malam jumaat. Seram sejuk terus lari masuk bilk

Foto sekadar hiasan..Hi Assalamualaikum untuk semua pembaca , aku Alisya dan ini merupakan kali PERTAMA aku coretkan kisah seram aku dekat sini. Kalau cerita aku di approve aku nak ucapkan terima kasih dekat fiksyen shahsha . So berdasarkan tajuk kat atas mesti ramai yang dah tahukan mengenai ‘Nasi Kangkang’ ni . Senang cerita nasi kangkang…

Keluarga

Ali Puteh Bls S4man Bkas Kakak Ipar – Hidayah Mngaku Ambil Tabung, Jam Tangan & RM10,000 Dari Akaun Allahyarham Suaml

Pelawak Ali Puteh mengakui mengeluarkan saman terhadap kakak iparnya Siti Norhidayah Mohd Ali dan jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman. Saman tersebut dikeluarkan oleh Ali selaku plaintif keempat bersama ibunya Sabariah Arshad (plaintif pertama), bapa Syed Mohd Ridzuan (plaintif kedua) dan kakak sulung Sharifah Norwahidah (plantif ketiga). Sebutan kes tersebut telah berlangsung di Mahkamah Sesyen…

Keluarga

Sambut Anniversary Perkahwlnan, Foto Dating Ustaz Don Dan Istri Tarik Prhatian

Baru menyambut ulang tahun perkahwinan yang kelapan beberapa hari yang lepas, foto Ustaz Don Daniyal bin Don Biyajid bersama isteri telah tular di media sosial. Bergambar dengan gaya santai dan penuh karisma, Ustaz Don serta isterinya Dr Husna Zahry Rafie telah mendapat pujian warganet kerana terlihat style. Gambar2 style habis Namun begitu, foto mereka ‘dating’ bagi menyambut…