Keluarga

Bini Kntoi Cu rang dengan Laki lain dalam bilik Hotel, Ini Tindakan Suami Siap Bawak Bawa Ank

Cu-rang adalah suatu perkataan yang paling kotor dan jijik dalam perkahwinan lebih-lebih lagi apabila ianya dilakukan oleh seorang perempuan. Perempuan itu akan dilabel dan dikutuk habis-habisan oleh masyarakat sebagai perempuan murahan, perempuan jahat, perempuan hina, perempuan terkutuk, ahli neraka dan macam-macam lagi. Pernahkah kita bertanya kepada diri sendiri mengapa seorang isteri itu boleh memilih jalan…

Keluarga

“Bapa mertuaku, rupanya bapaku”. Lps nikah, ibu dedah rahsia. Tak tergamak aku nak sentuh isteri

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum dan hi warganet semua. Jarang sekali aku ingin meluahkan perasaan ku di media social kerana meluahkan perasaan di media social. Bagi aku ibarat seperti menuang air di daun keladi…. Bercerita lah apa pun, menangislah sampai keluar air mata drah sekalipun ianya tidak dapat mengubah apa yang telah terjadi… Namun segala tanggapan aku…

Keluarga

Ibu lari ikut suami org. Tinggal ank 3 org. Anak sul0ng Amir g4gal smua subjk SPM. Bila Nak kawin, trkejot tgk baki ASB simpanan dia

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. Foto sekadar hiasan. Amir dan adik beradiknya ditinggalkan ibu sendiri kerana lari dengan suami orang bini dua. Sejak itu kematangan Amir terserlah walaupun masih muda umurnya. Ikuti kisah Amir di bawah yang dikongsikan oleh ibu saudaranya, Maksu. Hai pembaca. Bila tengok…

Keluarga

Umur 36, nikah laki 68 thn. 7 thn, tp tak disentvh. Minta cerrai ditolak. Akhlrnya aku mengaku berziina

Foto sekadar hiasan.Perkahwinan dengan Zamarul (bukan nama sebenar) bukanlah perkahwinan pertama buat Aida (bukan nama sebenar), 45. Wanita itu mengenal erti kehidupan berumah tangga sejak berumur 16 tahun lagi, malah dia sudah menimang dua cahaya mata seawal pada usia 18 tahun. Genap usianya 36 tahun, Aida sudah berkahwin kali ketiga selepas dia bercerrai dengan suami…

Keluarga

Abah selalu sangat mimpi benda ni pecah. Tergamam mlam tu juga terbongkar semuanya bila abah check kat badan ank ternampak sesuatu. Akhirnya ini yang berlaku buat ank dia menyesal seumur hidup

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Selama ni aku just baca je confession dan buat pertama kali dalam hidup aku, aku nak story tentang hidup aku yang hanya orang terdekat dengan aku yang tahu. Yang sudi baca, Terima Kasih aku ucapkan. Moga bermanfaat dan bagi kekuatan meneruskan hidup untuk yg senasib dgn aku. Okey…

Keluarga

Hanya Mampu ‘Int4i’ Isteri Bers4lin, Lelaki Seb4k Lepas Dengar Tangisan Bayl

Proses kehamilan dan kelahiran pasti menjadi det1k berharga bagi seorang isteri termasuk si suami yang melalui perasaan berc4mpur-b4ur ketika menanti kehadiran cahaya mata. Itu dilalui seorang lelaki yang mengalami cem4s dan gel1sah apabila memikirkan keadaan isterinya setelah air ketub4n pec4h sebelum melah1rkan bayi sulung mereka. Hanya mampu intai isteri bersalin, lelaki sebak lepas dengar tangisan…

Keluarga

“T0long urus jen4zah anak saya & kebvmikan cara Islam”- Nota misteri ditingg4lkan di sisi m4yat b4yi

PETALING JAYA: “Saya dibvang keluarga disebabkan anak ini. Saya tiada tempat tinggal yang sempurna dan tidak ada duit untuk membawa anak ini ke hospital. “T0long uruskan jen4zah anak saya dan kebvmikan dengan cara Islam dan elok-elok,” begitu sekeping nota yang ditinggalkan bersama m4yat seorang b4yi perempuan dipercayai berusia empat bulan, yang ditemukan berhampiran sebuah masjid…

Keluarga

Seorang Isteri Terkedu Apabila Orang Insurans Datang Rumah Beri Cek, Tak Sangka Ini Yang Dia Dapat Buatkan Netzen Beri Nasihat

Port Dickson: “Pemergian suami secara mengejut akibat kmalangan ketika anak-anak sedang membesar bukan sesuatu yang mudah diterima,” kata ibu tunggal yang hanya mahu dikenali sebagai, Ida, 42, di rumahnya di Lukut di sini, semalam. Katanya, dia bagaimanapun menerima kejutan semalam apabila dikunjungi wakil syarikat insurans bagi menyerahkan sejumlah wang RM 414,302 dianggap ‘hadiah’ dari arwah…

Keluarga

“Siapa ckp lelaki club tak boleh buat suami?” Kenal Suami di Club, Sekarang Imamkan Solat

Selalu orang kata hidayah itu milik Allah dan Dia akan datangkan dengan pelbagai cara dalam hidup setiap hambaNya. Malah, walau hltam sekalipun kisah sil4m seseorang, jika hidayah datang mereka mampu berubah sekelip mata. Kisah sebegini sering menjadi inspirasi buat kita semua. Seperti video yang dikongsi Zuliani Asylia di TikTok baru-baru ini. Video tersebut telah meraih…