Viral

7 Kenderaan Kemal4ngan Di Karak, Makcik Jalan Terhincut-hincut Buat Ramai Rasa Sebak.

Tular di me.dia spsial satu vide0 kemala.ngan yang meli.batkan 7 buah kenderaan termasuk sebuah l0ri di Kilometer (KM) 4,

Lebuh Raya Kuala Lumpur-Karak (KRK) arah timur menyeb.abkan kesesakan hampir dua jam dari G0mbak.

RAKAMAN VIDE0 DI BAWAH SEKALI

Vide0 yang dik0ngsikan se0rang pengguna Faceb00k dikenali sebagai Mdm Noor Muktar itu telah mendapat perha.tian ramai dan diulang siar oleh pengguna yang lain berikutan keadaan yang agak se.sak di lebuh raya tersebut ketika ini.

   

Dalam mak.luman yang dik0ngsikan K0sm0, difahamkan keja.dian tersebut berla.ku kira-kira jam 9.30 pagi tadi sehingga trafik se.sak sejauh 20.5 km dari MRR2 hingga ke Bukit Tinggi

Namu begitu, menerusi vide0 yang dik0ngsikan tersebut, dapat dilihat seorang wanita berjalan terhi.ncut-hi.ncut menghala ke tepi lebuh raya susulan kemala.ngan yang berla.ku tadi.

Dapat diperha.tikan juga sebuah kereta Per0dua Myvi dihadapannya re.muk bahagian depan dan belakang serta beberapa kenderaan lagi yang r0sak disebabkan pelan.ggaran tersebut.

7 kenderaan kemaIangan di Karak, makcik jalan terhincut-hincut buat ramai sebak

Susulan daripada itu, rata-rata warganet yang melihat video tersebut berasa se.bak kerana mungkin ada lagi ma.ngsa yang menga.lami kecede.raan disebabkan kemala.ngan yang terjadi tadi.

Mereka juga berharap tidak ada yang menga.lami kecede.raan se.rius dan sedang menanti berita sahih berkenaan keja.dian yang berla.ku di Lebuh Raya Kuala Lumpur-Karak (KRK) pagi tadi.

                 

Tonton video:

7 kenderaan kemala.ngan di Karak, makcik jalan terhincut-hincut buat ramai sebak pic.twitter.com/LGEcktL9NF

— Video Viral Malaysia (@video_malaysia) January 29, 2022

Sumber : 0mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *